Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyit fizetnétek egy nő szűzességéért?
Az előbb futottam bele egy kérdésbe,a hölgy elszeretné adni a szűzességét.
Mennyi az a pénzösszeg,amit Ti kifizetnétek?
500.000ft-al gondolom kellemetlen odaàllìtani,de 10.000.000ft fölött màr nem éri meg.
Ti mit gondoltok erről?
Amiket hallani milyen hapikkal vesztik el a lányok, könnyen lehet, hogy még nekik kéne fizetniük nekem.
32/f
Tíz millió forintból veszek egy olyan autót amivel minden héten másik "Én nem olyan lány vagyok" tinit blankolnék a hátsó ülésen
Akkor most lehet utána számolni hogy valójában mennyit ér manapság egy szüzesség az olyan lányok esetében akik pénzt csinálnak a testükből...
A szüzesség fizikailag nem ér semmit. Jobban kell egy lányra figyelni, nem annyira ügyes, és sokkal szűkebb, tehát nehezebb a behatolás...
LELKI értelemben van csak értéke a szüzességnek. Hónapokig együtt voltunk, már nagyon kíván, megbízik bennem, és a megtiszteltetés hogy én lehetek neki az első, és élete élményét akarom okozni...az megfizethetetlen.
33 éves nő vagyok, szűz.
Voltak párkapcsolataim és elég gyakran kapok pozitív visszajelzést a férfiaktól.
Magas, sportos, nőies, állítólag szép és vonzó...
De nincs az a pénz, amiért meg lehetne vásárolni. Aki pénzért árulja a testét, az egy qrva. Egyrészt semmivel sem tudja bizonyítani, hogy igaz, amit mond, másrészt nem hiszem, hogy bármivel több és jobb, mint egy nem szűz nő.
Kíváncsi lennék, hogy ez miért vonzó ajánlat számodra.
Ui.: privátot nem kérek, ha majd jön a mindent elsöprő szerelem, az övé leszek, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!