Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ráélveztem a párnájára, megharagudott. Jogosan szerintetek?
Figyelt kérdés
Tegnap este szexeltünk a barátnőmmel, és a végén kértem hogy feküdjön elém, had élvezzek az arcára. Így hogy előttem feküdt elkezdtem a mellét dugni, olyan szép nagy neki, majd a végén kicsit szopta, nem bírtam tovább, és élveztem. Az arcára, vagy a szájába szerettem volna, de kicsit tovább lanolt, így elég rendesen kapott belőle a párnája is, meg a plüss macija is. Azóta úgy megharagudott rám, hogy nem is szól hozzám. Szerintetek jogos?Nem volt szándékos.Azt mondja most állandóan azt érzi a párnáján, megpróbálja kiszellőztetni. Meg hogy a macija is gyerek kora óta a szobájában van. Szerintetek jogos?2019. jún. 28. 11:08
21/25 A kérdező kommentje:
Tudom irányítani??Hát ez nagyon nem így működik néha.Ha pasi lennél nem írnál ilyet.
2019. jún. 28. 13:24
22/25 anonim válasza:
Csak engem zavar, hogy szexkorú punci plüsst tart az ágyán? :D
23/25 A kérdező kommentje:
megszokásból van gondolom, de hát én is mondtam neki hogy tegye be a mosógépbe
2019. jún. 28. 16:46
25/25 A kérdező kommentje:
Miért lenne büdös?Finom illata van szerintem.
2019. jún. 28. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!