Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyitott fenekű tangában a trandon?
Figyelt kérdés
Sziasztok
Szeretnék egy kis izgalmat is vinni unalmas napjaim közé.
Kitaláltam, hogy a strancon direkt húzni akarom a férfiak agyát.
A kérdés csak az, hatóságilag engedélyezett kihívóan öltözni strandon?
2019. jún. 27. 17:09
11/16 anonim válasza:
Nem azért de a nyitott fenekű tanga az nem az ami lyukas, szóval amiben azonnal dugni lehet a csajt még úgy is, hogy rajta van?:D
Amúgy tök mindegy milyen tanga, vedd csak fel, mutasd meg magad, de az a minimum, hogy riszáld is hozzá a feneked! És persze kellesd magad, a büfénél is úgy állj meg, hogy rendesen kinyomod a popsit (y)
13/16 anonim válasza:
#6 azt a ribik csinálják..az igazi nők csak a párjuknak húzzák az agyát, a többi pasi hidegen hagyja őket
14/16 A kérdező kommentje:
12.
Kíváncsi vagyok, ezt miből állapítod meg.
2019. jún. 27. 18:26
15/16 anonim válasza:
Hogy néz ki egy ilyen tanga? Nem kell a sajátodat küldeni, mutathatsz google-ből is képet, mert nem találok.
28F
16/16 Lacagyerek válasza:
Én se tudom pontosan, hogy is néz ki ez a tanga, de ha megmondod h mikor melyik strandom lesz látható :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!