Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beteges, hogy erre izgulok?
Figyelt kérdés
Nagyon izgat,hogy rengeteg férfi kotonba élvezzen bele,legyen sok spermája,legyen bekötve a szemem és úgy öntse bele a számba az övszerből a spermát. Ez nagyon beteges? L2019. jún. 27. 12:51
22/29 A kérdező kommentje:
#21 ritkán nézek,heti 1-2 alkalommal.
2019. jún. 27. 15:28
23/29 szaboarpi válasza:
Nem tartom betegesenek. Mindenkinek megvannak a heppjei, pontosabban a vágyai. Az egész életünk során tanulunk önmagunkról, ez pedig az erotikára is igaz. Elég nyitott pasi vagyok, mégis tudok meglepetést okozni magamnak. Nekem például heppemmé vált a "milk" és azt gondolom még mindig fogok meglepetést okozni magamnak is. Ha sperma imádó vagy, próbálj meg csoportot keresni gang-bang felállásban. Még egyszer mondom nem vagy beteges.
25/29 anonim válasza:
Megteszem neked bármikor. F 40
26/29 anonim válasza:
Beteg vagy. Valamilyen személyiség-torzulás.
27/29 anonim válasza:
Nem beteges! Ha megvan a létszám számíthatsz rám!😉
F
28/29 anonim válasza:
keress rá a bukkake vagy a puta locura -ra a neten, elsőnél sok pasi élvez egymás után egy vagy 2-3 csaj szájába, arcára, én is szeretem nézni pasiként, és pár pasis felállásban voltam részese, a puta locura meg javarészt egyesével a szájába élveznek, de egy tálba, vagy pohárba köpi, 10-40 pasitét is, és utána megissza. Mondjuk nem értem, ha szereted, miért nem tudnád őket lecumizni is, mert ugye élvezetért élvezet jár. csajaimtól tudom, sok pasinak nem olyan fincsi édes, mint az enyém, eleve kotonba hogy élvezne ha már mondjuk másik 4-5 telelőtte, csúszna, meg sok pasi nem dugná be más után. engem mondjuk nem zavart, mikor a férj teleélvezte a feleségét, majd én ebbe a forró, csurom ge_i szaftos punciba rakhattam bele, de feleséget kinyaltam már a férje után, szerencsére övé is édes volt. de oda kellett az a szép babapunci, mert magába nem érdekelne. magában hogy érdekelhet egy meleg, forró kemény farok cumizása miért nem izgat mellé?
29/29 anonim válasza:
Nem beteges - mindenkinek más a perverziója. Nem beteges, ha a partnerek ugyanolyan izgatónak tartják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!