Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Thaiföldön belül hova érdemes menni?
Figyelt kérdés
2019. jún. 27. 12:17
2/8 anonim válasza:
Tökös csaj kell vagy mi?? Àllitólag ott sok tökös van mindenhol:D
3/8 anonim válasza:
Már mi okból?
Ahol jó csajok vannak, de nem számít, milyen drágán?
Inkább az olcsóbb helyeket preferálod?
Barátnőt szeretnél keresni ott (távol a turistahelyektől általában), vagy csak dugni pár jó csajt.
Kicsit több infó kéne.
4/8 anonim válasza:
Pattaja, ha szextúrizmust akarsz, De nem sokkal olcsóbb, mint az itteni prostik. 500-1500 baht (1 baht majdnem 10 ft) a rövid program, 1500-3000 a hosszabb, kapásból 2-3-szoros árat mondanak.
5/8 anonim válasza:
A WHO csinált egy szűrést egy kuplerájban, 85% AIDS-es. Bátor vagy.
6/8 anonim válasza:
Ha prosti kell, én is Pattaya az, amit írtam volna.
Ha nem vagy béna és tudsz csajozni is és szeretnéd hogy azért dugjanak veled, mert tényleg tetszel nekik, akkor valamilyen "kisebb" 100-200 ezres városba, ami nincs még elárasztva a turisták által.
7/8 anonim válasza:
Patta-yaaa, Patta-yaaa.
4 hónapot éltem ott :)
8/8 A kérdező kommentje:
Pattaya jól hangzik. Köszönöm a válaszokat!
2019. júl. 8. 04:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!