Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az idősebb pasikhoz vonzódok, sokkal jobb velük a szex is. A jelenlegi fiatal fiu/féfri generáció annyira kiábrándító. Csajok, egyetértettek velem?
Megtudhatom mi az ami kiábránditó, erre kiváncsi lennék.
24/F
Én épp ezért választok ilyen szeretőt magam mellé. Mert sok ilyen csaj van. Csak dícsérni tudom ezt a dolgot.
42F
Én elismerem hogy vannak dögös negyvenesek, meg volt egy 37 éves pasival is dolgom, de szerintem nem kiábrándítóak a mai fiatalok. Természetesen az ecsetfejű, full hülye, az utcán JBL-t bömböltető pasikról most ne beszéljünk.
Nekem hogy egy pasival legyek, kell lennie a pasinak egy bizonyos intelligenciának, ami megtalálható minden korosztályban. Az idősek mellett az szól, hogy szeretem ha már letett valamit az asztalra. Ne a kiskertészre gondolj, hanem pl egy egyetemi tanárra, orvosra, stb(nem nézem le a kétkezi munkásokat!) A fiatalabbaknak feszesebb a bőrük, teljesen más a testfelépítésük mint az idősebbeknek. Az idősebb hiába mondja hogy ennyit gyúr meg annyit, akkor is vannak/lesznek hamarosan szarkalábak, ráncok, ősz hajszálak. Szexkapcsolatot mindkét nemmel el tudok képzelni, de párkapcsolatot csak a velem egyidősökkel.
Persze, a leendő nő generáció főnyeremény XDXD.. Inkább ne menjünk ebbe bele te tudálékos p.csa.
Miert írsz ki kérdést, keress valami vén f. szt és cumizzad a pénzéért aztán játszd meg más előtt mennyire élvezed is, de valóban élvezed.
Szánalmasak au ilyen kérdést feltevők.
:-) Maximálisan egyetértek veled!! Imádom az érett férfi testet és a magabiztos, határozott kezdeményezést.
Persze tudom, hogy ők is elkezdték valahol.
Bírom a deres csődöröket, na. :-DDD
Én is az idősebb pasikat kedvelem.
Volt is dolgom egy 41 évessel és hát minden fantasztikus volt :) Itt nem csak a szexre gondolok, hanem a beszélgetés is más volt,a közös programok minősége is .(nem a pénz miatt)
Van nem is egy srác haverom az egyetemen és volt is már belőle gond hogy 1-2 többet akart,randira hívott én pedig visszautasítottam vagy barátzónába helyeztem. Nem velük volt a gond, hanne nem tudok úgy nézni egy velem egyidősre.
Apukám sajnos soha nem törődött velem ,alkoholista volt és el is hagyott minket általános iskolás koromban.
Valószínűleg ezért...nem tusom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!