Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bdsm ez kedvelők! Titeket izgat a vér látványa?
Figyelt kérdés
Nekem elegge bejön a vér szex közben, de nem tudom ez mennyire normális és hogyan is élhetnénk meg ezt a fantáziát. Esetleg volt már valaki hasonló helyzetben ? L2019. jún. 26. 19:14
11/16 Qrvian válasza:
Engem a vér íze izgat fel nagyon. Nem kell hatalmas seb legyen. De megizlelni a partnered vérét egy nagyon érdekes élmény. Azt mondanám egy köteléket alakít ki. Mármint jelentessel bír hiszen bízunk annyira egymásban hogy ezt megtegyuk a másikkal
12/16 anonim válasza:
Engem főleg az SM vonz, és habár nem szeretem annyira a vér látványát, a kisebb tűszúrások bejönnek, persze nem ilyen zsákvarró tűvel :D
F
13/16 anonim válasza:
Nem, undorodom tőle.
18/F/switch
14/16 anonim válasza:
Vér kizarva. Fenekelesnel elofordulhat, de ha ugy állna hozzá a domina alapból hogy szeretne ha vér folyna, akkor kizart...
15/16 anonim válasza:
Igen, amikor a párom fenekét vagy hátát véresre verem, igen izgató tud lenni mindkettőnk számára, vagy amikor a melleibe tűket, szögeket szúrunk.
16/16 anonim válasza:
Igen,a vér látványa izgato, föleg ha lassu ráhangolodás elözi meg az egyik fél a tűrő amásik aki aktiv.Mindkettönek jo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!