Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sub férfiak, ha voltatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sub férfiak, ha voltatok profi Dominánál mi volt a tapasztalatottok?

Figyelt kérdés

Arra gondolkok, mennyire volt olyan mint a fantáziátokban? Volt olyan hogy valahogy nem volt meg azaz összhang, esetleg nem volt megfelelő a hölgy hozzáállása? Szükséges több alkalom az összeszokáshoz? Mi az aránya a pozitív, illetve negatív tapasztalatoknak?

Sose voltam de szeretném kiprobálni, elég gátlásos vagyok sajnos.

2019. jún. 26. 11:50
 1/5 anonim ***** válasza:
86%
Sajnos arra van esély, hogy nem lesz meg az összhang, esetleg rossz lesz a no hozzáállása. Ezt maximum úgy tudod kiküszöbölni, hogy olyan not választasz akirol jókat lehet hallani, tudod hogy szereti és nem kényszerből csinálja. Szerintem nem feltétlen szugseges több alkalom, hogy jó legyen, de nyilván egy bizonyos egyutt töltött idő után jobb lesz. Én sajnos többet ebben nem annyira tudtam segíteni, nyilván nem is nekem szólt elsősorban ez a kérdés. Remelem azért ez is segít.18L
2019. jún. 26. 12:17
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!:)
2019. jún. 26. 12:55
 3/5 De La Cruse ***** válasza:
58%

Volt akinél veszettül jó volt de az a tapasztalat, hogy két alkalom után már te vagy a dom és alád veti magát.

A természetet nem lehet megerőszakolni.

A nőből kitör a nő és úgy is jó.

2019. jún. 27. 19:53
 4/5 anonim ***** válasza:
77%
Nagyon jó volt,élveztem a kiszolgáltatottság érzését! Meztelenül voltam egy gyönyörű domina előtt,aki le sem vette a tekintetét a farkamról.
2019. jún. 27. 21:07
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi.
2019. jún. 28. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!