Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok 20 évesen egyedül a farkammal?
23 éves koromig egyedül voltam. Aztán se lett jobb, csak pár év szex jutott, akkor sem a legjobb minőségben, 2 éve ismét egyedül.
28F
5-ös:
Nagyin nem úgy működik ahogy te idealizálod ezt. Én pl. hiába teszek, egyszerűen mindenki igénytelen s végül elállok tőlük, mert kibírhatatlan ostobák.
Nyugi több ezren vagyunk...
És leszünk is.
Bár az hogy többesszámba beszélsz, és "megszemélyesited" a farkad az elég komoly aggodalomra ad okot.
"Igenis be kell vállalni az igénytelent is, ha túl akarsz lenni rajta."
Van benne valami. Ha asztalos akarsz lenni nem rögtön a komplett konyhabútorral kezdesz. Hanem az ótvar sámlival ami egyszerű mint az egyszer egy.
Én 28 éves koromig 1 nővel sem jutottam el odáig. Aztán lett egy kolléga nőm aki 20 évvel volt nálam idősebb és fiatalabb korában prosti volt. Ő tett egy ajánlatot hogy lefekszik velem és én katam az alkalmon és megtörtént. Azóta is egyedül vagyok a farkammal pedig nem is kicsi, meg mem is vékony.
31/F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!