Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, lányok! Ti hogy oldjátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok! Ti hogy oldjátok meg a masztit ha otthon vannak a szülôk?

Figyelt kérdés

Csak fekve ellazulva tudok masztizni. (Lány vok amúgy)

Nekem mindig benyitogatnak a szobámba, és ha bezárom az ajtót akkor rákérdeznek, hogy miért. Ezért csak éjszaka a takaró alatt, vagy meg kell várnom amikor elmennek, mert csak akkor tudok masztizni.

2019. jún. 25. 23:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Magamra zárom az ajtót és nagyon csendben
2019. jún. 26. 00:51
 12/20 anonim ***** válasza:
Este éjjel,máskor amúgy sem érek rá.20/N
2019. jún. 26. 05:04
 13/20 anonim ***** válasza:
Wcn szobában 23f
2019. jún. 26. 06:09
 14/20 anonim ***** válasza:
52%
hát igen, ez a tinédzser élet, lesni kell a 10 perceket, amikor a szülők békén hagynak és van ideje az embernek maszturbálni
2019. jún. 26. 07:44
 15/20 érdeklődő35 ***** válasza:
Mk lenne, ha azt mondanád, hogy ebben a melegben a szobádban msztelenül szeretnél lenni? Ha esetleg ez havarja őket, akkor előtte kopogjanak, s akkor magadra kapsu valanit...
2019. jún. 26. 08:14
 16/20 anonim ***** válasza:
Akár este, akár WC-n, akár fürdés közben.
2019. jún. 26. 12:05
 17/20 anonim ***** válasza:
Bezárim a szobám ajtaját. 23L
2019. jún. 26. 18:32
 18/20 anonim ***** válasza:

Szerintem a szülőkkel beszéld meg, hogy kopoghatnának is. Húzd magadra a takarót ilyenkor és ha bejön a húgod úgyse tudja mit csinálsz úgyhogy sima ügy.

Megkérdeztem hány éves vagy?

16/F

2019. jún. 28. 22:31
 19/20 anonim ***** válasza:
Szerintem lányként könnyebb, mint fiúként. Ha bugyi van rajtad csak, mivel most úgyis meleg van,ha benyitnak, akkor kiveszed a kezed gyorsan, aztán mintha csak tv-t néznél, vagy olvasónál, vagy bármi. De nekem fiúként nehezebb, mert ha benyitnak, akkor egyböl észre veszik az álló nemi szervem és az elég egyértelmű bukta.
2019. júl. 2. 12:03
 20/20 anonim ***** válasza:
Wc-n
2019. júl. 11. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!