Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Ti hogy oldjátok meg a masztit ha otthon vannak a szülôk?
Figyelt kérdés
Csak fekve ellazulva tudok masztizni. (Lány vok amúgy)
Nekem mindig benyitogatnak a szobámba, és ha bezárom az ajtót akkor rákérdeznek, hogy miért. Ezért csak éjszaka a takaró alatt, vagy meg kell várnom amikor elmennek, mert csak akkor tudok masztizni.
2019. jún. 25. 23:06
11/20 anonim válasza:
Magamra zárom az ajtót és nagyon csendben
12/20 anonim válasza:
Este éjjel,máskor amúgy sem érek rá.20/N
14/20 anonim válasza:
hát igen, ez a tinédzser élet, lesni kell a 10 perceket, amikor a szülők békén hagynak és van ideje az embernek maszturbálni
15/20 érdeklődő35 válasza:
Mk lenne, ha azt mondanád, hogy ebben a melegben a szobádban msztelenül szeretnél lenni? Ha esetleg ez havarja őket, akkor előtte kopogjanak, s akkor magadra kapsu valanit...
16/20 anonim válasza:
Akár este, akár WC-n, akár fürdés közben.
18/20 anonim válasza:
Szerintem a szülőkkel beszéld meg, hogy kopoghatnának is. Húzd magadra a takarót ilyenkor és ha bejön a húgod úgyse tudja mit csinálsz úgyhogy sima ügy.
Megkérdeztem hány éves vagy?
16/F
19/20 anonim válasza:
Szerintem lányként könnyebb, mint fiúként. Ha bugyi van rajtad csak, mivel most úgyis meleg van,ha benyitnak, akkor kiveszed a kezed gyorsan, aztán mintha csak tv-t néznél, vagy olvasónál, vagy bármi. De nekem fiúként nehezebb, mert ha benyitnak, akkor egyböl észre veszik az álló nemi szervem és az elég egyértelmű bukta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!