Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm szeretné hogy egy hétig erényöv legyen rajtam, ki fogom bírni valahogy? Vagy beszéljem le róla?
miért vagyok mázlista?
inkább baleknek érzem magam tényleg, h belementem...
Irja már le valaki hogy milyen az, vagy fotót tegyen fel.
HA azt felveszi akkor nem lehet semmit csinálni?
Mert akkor megmosni se tudja.
Vagy hogy működik???
Kibírtam. Nem volt könnyű de igen. Persze nem került le mikor hazajött Pár nap után egész hozzászoktam. Az elején egyáltalán nem tudtam benne aludni. Aztán 2 nap után olyan fáradt voltam, meg már kezdtem megszokni h egészen jól aludtam benne. Aztán már volt h szinte elfelejtettem h rajtam van.
Persze a barátnőm gondoskodott róla h ne feledkezzek meg róla. Folyton üzeneteket küldött meg képeket magáról. H milyen rossz lehet h nem tudom kiverni.. Meg h mire hazaér fullosan takarítsam ki a lakást. Elég hülye érzés volt h miközben a barátnőivel iszik bulizik, valószínűleg megnézik más srácok, én meg itthon takarítok erényövben, még kiverni se tudom...
Persze jó hatása is volt mivel nem tudtam kiverni így más hasznos dolgokat csináltam. Mikor múlt pénteken hazaért már brutál mód ki voltam éhezve. Vacsorával vártam meg rózsával. Kérte h masszírozzam meg, ekkor már kb bármire képes lettem volna csak h levegye, de mondta h még kicsit várjak, úgyhogy kb 1 óráig masszíroztam..
Persze utána az jött amitől tartottam.. még rajtam maradt pár napig az erényöv.. mondta h ha eddig kibírtam, 1-2 nap még simán kibírom.. és ha egész hétvégén kényeztetem, akkor leveszi vasárnap.. úgyh változatos módon kényeztettem, kb a kívánságát lestem egész hétvégén.. vasárnap végre lekerült az erényöv... hatalmasat élveztem, sztem még sose élveztem ekkorát... szuper volt..
Úgyh vegyesek a tapasztalatok.. egyrészt tud kellemetlen lenni eléggé, másrészt megéri kibírni amikor végre lekerül az hihetetlen jó.. De nincs sok időm ezen gondolkozni mert pár nap és felkerül újra. Bár nem 1 hétre, hanem csak pár napokra fog rajtam lenni.. remélhetőleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!