Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kisfarkú pasik! Most tényleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kisfarkú pasik! Most tényleg halál őszintén! Ti milyen autóval jártok a mindennapokban? Illetve lehet-e valami más dologból látni rajtatok, hogy kicsi a péniszetek?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert sokan hivatkoznak a nagy és erős autó birtoklására, mint kompenzációs eszköz és tényleg lehet benne valami, mert nekem is kicsi a péniszem és nekem pl. egy G63 AMG Merci az álmom (meg mellé egy luxus sportkocsi pl. AMG GTS) és ez az autó tökéletes sztereotip autó. Nagy, fekete, hangos és terepjáró. Kis méret: szóval azok véleményére lennék kíváncsi, akiknek nem éri el a 16 centi hosszt és 4 cm vastagságot a pénisze (fontos, hogy egyik sem!! ). Hogy ti mégis - de most tényleg őszintén - milyen autóval jártok a hétköznapokban? Vannak-e rajtatok olyan látható jelek, amikből lehet érezni, hogy kicsi a férfiasságotok? Őszinte válaszotokat nagyon köszönöm.

2019. jún. 25. 14:14
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Nekem is "csak" 14-es, de nem nem vagyok oda a nagy autókért. Bőven elvagyok a Corollámmal.
2019. nov. 16. 20:33
 22/22 anonim ***** válasza:
Nekem 18/4,7 és egy teljesen új Mercedes CLA-m van.
2019. nov. 16. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!