Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK! Nektek mennyire számít az, hogy egy srác pénisz hossza mekkora? 20/F
Figyelt kérdés
2019. jún. 24. 14:36
1/9 anonim válasza:
Hát ja, úgy elképzelem discóban; jössz táncolni? Lány;mekkora? Fiú;19 lány; mehetünk
2/9 anonim válasza:
A megfelelő méret igenis fontos (hossz, szélesség), de ez csak az első szex után derül ki, nem fogok ilyenről kérdezősködni. Illetve az csak egy tényező, ahogy az is, hogy milyen az ágyban, milyen partnernek, milyen emberként, stb. Csak a pénisze nem határoz meg senkit.
3/9 anonim válasza:
A lényeg az, hogy passzoljatok mint a lego
4/9 anonim válasza:
Nekem komolyan nem számít, voltam kicsivel 14cm és nagyobbal is 19cm sajnos nem igazán éreztem izgatast a puncimban egyiknél se de sok nő van így ahogy olvastam, nekem az számít hogy dolgozik a kezével illetve a nyelvével
21l
6/9 A kérdező kommentje:
Ment a zöld, jöhet még :)
2019. jún. 24. 16:46
7/9 anonim válasza:
Ugyan sokadlagos szempont de nekem számít
Nem jo se a tul nagy se a tul kicsi
8/9 anonim válasza:
Az exemnek nem volt tul nagy, de en megvesztem a pasiert, nagyon szerettem, ezaltal a szex is nagyon jo volt vele... mig lehet h egy nagy farkú pasival nem olyan jó, ha nem vagyok szerelmes bele ..
9/9 A kérdező kommentje:
Mit jelent a nem túl nagy?
2019. júl. 9. 16:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!