Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek ha a barátnőm szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a barátnőm szex közben csak fekszik mint egy darab deszka?

Figyelt kérdés
Már évek óta együtt vagyunk és gyakran mondom neki , hogy mit és hogyan kellene megpróbálni , csinálni , más pózokat ki próbálni - stb ! De ő csak elfekszik , hagyja magát és ennyi ! Miért lehet ez , talán nem tudom őt felizgatni , vagy nem érdekli a szex ?
2019. jún. 23. 22:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem szexuális felvilágosítás kérdése. Egyszerűen vannak nők, kik olyanok az ágyban, mint egy darab fa. Nagyon nem lehet vele mit tenni. Egyszerűen nem jön nála ösztönösen és vmiért meg sem próbálkozik többet tenni.

22l

2019. jún. 23. 22:58
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Elég gaz én nem tudnám ezt csinálni, hogy csak fekszem van, hogy én veszem át az irányítást. Kéne mondani valami olyasmit, hogy dolgozzon meg a jó kis anyagi hátteret legalább. Azt elvezi, hogy megkap mindent, de meghálálni luxus 🤦

20l

2019. jún. 23. 22:58
 13/20 anonim ***** válasza:

Jesszusom, nem védeni fogom a csajt, de a szexuális felvilágosítás során nem szexpraktikákat beszélünk meg vele, hanem a nemi betegségek és a megfelelő védekezés a téma. Azért ne keverjük a szezont a fazonnal... :)

Egyébként neki szokott orgazmusa lenni? Eleinte is ilyen volt, vagy csak egy ideje csinálja ezt?

2019. jún. 23. 22:59
 14/20 A kérdező kommentje:
A szexuális felvilágosításon mást értettem , de nem is ez a lényeg ! Eleinte jobban belemerült a szexbe , csak egy ideje lett ilyen , de nem mondja , hogy miért , ezért én sem értem ezt az egészet !
2019. jún. 23. 23:11
 15/20 anonim ***** válasza:
Verjél bele egy szöget.
2019. jún. 24. 00:01
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha az elején nem volt ilyen az is lehet hogy unalmas neki már veled.. Bekéne dobni új dolgokat egy kicsit felpezsditeni a dolgokat. Hátha nagyobb kedve lesz ha nem csak ágyban csináljátok és nem mindig úgyan az a menet....
2019. jún. 24. 00:30
 17/20 anonim ***** válasza:

Próbàlj vele beszélni. Minden kapcsolat alapja a kommunikàció!

Ha nem akar vàltoztatni, és te többre vàgysz, akkor tényleg a szakítàs jöhet szóba.

Őt se kell bàntani, ha ő neki így a jó, akkor így. Van bizros férfi akinek ugyan ez az igénye.

2019. jún. 24. 01:46
 18/20 hedonist ***** válasza:
Cseréld le! Nem fog változni! Tapasztalat....sajnos...
2019. jún. 24. 05:32
 19/20 anonim ***** válasza:
Tedd át szó nélkül egy lyukkal lentebb. Egyből virgonc lesz. 😉😁
2019. jún. 24. 05:51
 20/20 anonim ***** válasza:

Hát nekem csak egy dolog jutott eszembe amit még talán kipróbálhatnál vele.

Legyen ő felül.Lovagoljon meg.

Viszont ha semmivel sem tudod rávenni hogy nyújtson egy kicsit többet az àgyban, esetleg NEM IS AKAR...Akkor inkább hagyd.

Csak az fog változni aki valamilyen szinten akar is.

Aki nem, az nem is fog.

Nem akarlak elkeseríteni de ahogy leírtad, szerintem ennek annyi... :/

Kérd meg hogy lovagoljon meg!

Vagy ülj le és beszéld meg vele a dolgokat!

Sok sikert!

2019. jún. 24. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!