Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy jó ízű/illatú legyen a puncim?
"Telhesen ápolt vagyok," Ez alatt azt érted, hogy csupasz vagy? Tudod az ápoltság az nem a szőrtelenitést jelenti. Sajnos ismertem lányt, akinek büdi volt (de csupasz).
És nyaltam már kimondottan finom puncit is, ami nem volt csupasz. Meg volt már csupasz finom is. Ha akarod, megszagizom a tiédet, h milyen.
De az egészséges punci kellemes illatú! Hogy mit tudsz tenni..? MINDEN NŐNEK szól:
1) Ne hordjatok műszálas bugyit (a "csipkés" meg "selyem hatású" az MIND műszálas. Attól rohad a vagina
2) Tangát maximum ünnepnapon (akkor is csak pamutot)
3) Lehetőleg kakkantás után mossátok meg...
Épp" most rendeltem intim testápolót, tejsavat tartalmaz, kifejezetten intim testrészre.
Én nem borotválok, szőrtelenítek, és sosem pattogok ki.Érzékeny bőrre való szőrtelenítő krémet használok, ügyelve,hogy csak oda kenjem ahová szükséges. Nekem jobb megoldás ez.
És ne aggódj, előtte megmosakszol, és annyira belefeledkeztek egymásba,hogy a srácnak bárhogy vonzó leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!