Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm nem szereti az orális szexet, sok lány ilyen még?
Nem szeret szopni, szerinte a pénisz nem arra való, még azt sem nagyon szereti ha kinyalom. Pedig higienikusan zuhanyzás után szoktunk szexelni, stb. 25f 23l
Más lányok is így vannak ezzel?
Vannak ilyen lányok igen, tapasztaltam már, aztán beszélgetek meló helyen itt ott olyan csajokkal, hogy végem. Ők pont, hogy imádják. Sokszor nem értem azokat a nőket, akik prűdek. A párod, főleg ha oda vagy érte mindenét imádnod kell, és ez mem kellene, hogy kérdés legyen.
Bár nekem az ilyen nehogy azt hidd h. a számba veszem típusú nők is mind rákaptak legalább alap szinten.
Bár én rendszeresen szőrtelenítem és elég nagy vastag, formás, szóval rákapnak, mert rájöttek, hogy ez jó és nem ördögtől való bűn.
Én nem tudnám elképzelni orál nélkül a szexet, de vannak ilyen lányok is akik szinte undorodnak a sz*pástól.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!