Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik, ki szereti szexel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, ki szereti szexel kelteni a párját?

Figyelt kérdés

24 l

Sztorik is johetnek 😊

2019. jún. 23. 08:29
 1/10 anonim ***** válasza:
Én szeretném..Te szereted?F
2019. jún. 23. 08:30
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekünk reggelente más feladataink vannak.
2019. jún. 23. 08:34
 3/10 anonim ***** válasza:
Én :). 28. F.
2019. jún. 23. 08:43
 4/10 xKakashix ***** válasza:
100%

én exem keltettem így egyszer, nekem reggeli merevedésem volt, ő pedig pont hason feküdt, szóval éltem a lehetőséggel :D az volt benne a legjobb, hogy mikor becsúsztattam nem ébredt fel egyből, nagyon izgató volt és mikor láttam, hogy ébredezik akkor kezdtem el keményebben.. azt mondta kellemes meglepi volt és nem bánná ha minden reggele így indulna :D

24/F

2019. jún. 23. 08:47
 5/10 anonim ***** válasza:
Szeretném, de az asszony erre nem vevő.
2019. jún. 23. 08:49
 6/10 anonim ***** válasza:
Jó azzal kezdeni a napot, és azzal is fejezni be.
2019. jún. 23. 08:52
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Én nem, mert ébredés után nagyon lassan bootolok (de utána, ha lement a folyamat, jó dolog egy közös reggeli :) )
2019. jún. 23. 09:26
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha van ilyen nalunk, akkor azt osszebujas, simogats elozi meg. Direktbe, in medias res sosem mukodik, viszont ha raszanom azt a fel orat h finoman simogatom, akkor alltalaban a csajom az elso aki a farkamhoz nyul. Onnantol pedig mar nincs vissza ut, az annak a jele hogy szexelni akar :)
2019. jún. 23. 09:29
 9/10 anonim ***** válasza:

Szeretem csinálni , nem is tudom hogy miért?

Talán ha föl all muszáj betenni a jó meleg punciba :)

Nem tudom hogy nektek csajoknak , milyen érzés arra ébredni hogy valaki bögdös hátulról?

Volt hogy az anyukája benyitott a szobába, de minden a takaró akatt történt, így semmit sem látott.

2019. jún. 23. 09:32
 10/10 anonim ***** válasza:

En szeretem rahuzni a farkamra kutyaban mikor meg felig alszik, en meg kelek fel melozni. Feje a parnan sokszo, felpucsit es jol megtomom hatulrol.

O is szereti :) Szerencsere barmikor kaphato a szexre.

Csak epp szakitofelben vagyunk, ez a resze hianyozni fog...

2019. jún. 23. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!