Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők, ti kipróbálnátok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti kipróbálnátok a következőt?

Figyelt kérdés
Reggel fel kellene helyeznetek egy kis vibrátort (vagy egy vibrációs bugyit) és a párotok vagy valaki akivel együtt töltitek azt a napot mondjuk egy appon keresztül irányítaná azt, miközben programokat csináltok (séta, étterem, mozi bármi)?! A másik fél dönti el hagy mikor, mennyi ideig milyen intenzitással vibráljon. Izgatna ez titeket? Kipróbálnátok?

2019. jún. 22. 22:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
79%
9-es reggeltől estig egyébként se bírna akksival egy ilyen játékszer se... De ha mondjuk elmentek 1-2 órára fagyizni, vagy vacsorázni, esetleg sétálni este, vagy kimentek inni valamit egy kisebb helyi fesztiválra arra tökéletes lehet. ;)
2019. jún. 23. 09:46
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
En kiprobalnam. 27/N
2019. jún. 23. 10:11
 13/17 anonim ***** válasza:
90%
Én kipróbáltam. Igaz nem reggeltől estig. Szupi
2019. jún. 23. 12:24
 14/17 A kérdező kommentje:
Aki izgalmasnak tartja, ő csak elvi síkon vagy ténylegesen lenne is bátorsága kipróbálni?
2019. jún. 23. 14:27
 15/17 anonim ***** válasza:
90%
Izgalmas. A barátomtól kaptam egy távirányítós vibris bugyit. A játék lényege az volt, hogy kind a ketten 17 órakor beléptünk a plázába és meg kellet találnia, és ha hatótávon belül volt használhatta a vibrit. 18-ig kellet kibírnon...
2019. jún. 29. 22:49
 16/17 Jsbsnaj ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon jó lenne
2019. júl. 9. 13:21
 17/17 anonim ***** válasza:
84%

Jól hangzik, simán benne lennék persze nem egész napra az tényleg sok is lenne, meg unalmas is egy idő után. Elsőnek csak otthon, hogy még is milyen és ha tetszik akkor utcára is pl egy esti közös séta alkalmával :)

25L

2019. júl. 16. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!