Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok, miért fizetnétek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, miért fizetnétek férfinak?

Figyelt kérdés

Szexért? Gyengédségért? Vagy mert jobb pasira vágytok, mint ami össze szokott jönni? Szüzesség-elvétel?

Ti milyen okból vennétek igénybe fizetős (erotikus) szolgáltatást férfitól? Mit szeretnétek tőle? Próbáltátok már? Miért nem volt jó ingyenes pasival?

Valakinek tapasztalat?

2019. jún. 22. 21:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
28%
6-os amolyan házibarkács nő vagy? :DD
2019. jún. 22. 23:46
 12/16 anonim ***** válasza:

@Drek

Nem, de apám mindenhez ért😄

2019. jún. 22. 23:59
 13/16 anonim ***** válasza:

Tény hogy kaphatunk ingyen is pasit. Bármikor. De nagyon lutri lenne.

Ha tudnám hogy egy pasi nagyon ert a női testhez, és tudna hülvelyi orgazmust okozni (mint én magamnak), valamint csak rám figyelne szex közben és életem élménye lenne, valamint tetszene is a pasi, akkor fizetnék szüzességelvételért.

Ez van, eddig csak rossz tapasztalatom volt és már fétis kategóriába sorolom az orgazmust annyira vágyom rá és annyira természetellenesnek tűnik:(

2019. júl. 27. 12:49
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem volt még lehetőségem rá, mert anyagilag nem engedhetem meg magamnak, és nincs is a közelben ilyen "szolgáltató", csak nők vannak. De én "kipróbálnám".

Hogy miért? Átlag alatti nőként ha jut is férfi, az olyan is... és még az is csak néha, nagyon ritkán. Hát akkor már inkább fizetek egy olyannak, aki vonzó, aki rendelkezésre áll és érti is a dolgát. Ez utóbbi is szempont, nem szeretnék olyannal lenni, aki még csókolni sem tud jól, nemhogy mást...

Hogy milyen szolgáltatást vennék igénybe? Gyakorlatilag az ölelkezés/összebújástól kezdve a szexszel bezárólag mindent. Masszázsra meg ilyen "extrákra" mondjuk nincs igényem, csak egyszerű, alapvető dolgokra.

28/N

2019. júl. 27. 13:30
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Habár nagyon régi kérdés, de azért írok rá.

Én igénybevenném egy fizetős férfi szolgáltatásait. Nem vagyok szép. Habár mindig voltak pasik, de valahogy éreztem, hogy ők azért vannak velem, mert nincs más. Ráadásul 30+osként már nem leszek soha szebb...

Ha lenne pénzem, megtenném. Azt szeretném, hogy játsza el, hogy imádja a testem. Sima szexet akarnék, orállal. A baj azzal van, hogy én is imádom adni az orált, de lehet nem szivesen kapnám be neki, ha annyi nővel volt :D

2024. jan. 21. 03:22
 16/16 anonim ***** válasza:

3:22

Van némi önbihalomhiány. 😒😒😒

Azért még ne temesd magad. 😊😊

2024. jan. 21. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!