Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazából a hölgyektől kérdeznék. Mit gondoltok a körülmetélt péniszről? 24/F
Nekem esztétikailag picit jobban tetszik a természetes és szeretek a fitymával foglalkozni de volt már körülmetélt partnerem is. Élveztem vele is az együttlétet.
De ez egy sima szexkapcsolatnál is sokadrangú tényező. Kb olyan kategória, mint hogy a rózsaszínes vagy a barnás mellbimbó szebb-e egy csajon.
# 15
A tipikus buta proli aki még mindig le van ragadva annál, hogy metélés=zsidóság. Az amcsik nagyrésze metélt, de nem zsidó, arról nem beszélve, hogy lehet egy zsidó lánynak meg pont a fitymás izgalmasabb. Vedd már észre magad, nem jópofa, nem vicces a dumád.
Az a szomorú, hogy ha 6 év múlva idejövök gyakorira és keresek egy ilyen kérdést, szintúgy lesz egy idióta aki betolja ezt a párhuzamot. Tudom, nem úgy értetted, én vagyok a hülye és a többi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!