Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ciki ha 22 évesen sem tudom még hogyan kell kényeztetni egy női testet?
Azt sem tudom hogyan működik a punci😕😥
Pedig borzalmasan kívánnám már. Kíváncsi vagyok milyen amikor nedvesedik, tágul meg hogy milyen tapintásra...
Nem tudok hol ismerkedni. Eléggé introvertált vagyok sajnos.
Igen, nagyon ciki.
Rajtad kívül nem érdekel senkit, szóval nem ciki. Rengeteg irodalom, videó van a témáról, miért nem tájékozódsz? Illetve ha emiatt van gátlásod, akkor keress fel egy hivatásos leányzót.
Én idősebben vesztettem el a szüzességemet mint te. És ha egy magamfajta nyo**réknak ez sikerült akkor neked is fog :D Nekem is elegem lett a szüzességből ezért hajlandó voltam csúnyább lányokkal is ismerkedni ahol végül még párkapcoslat is lett belőle.
Amúgy főleg bulik után olyan hajnali 3 körül szoktak még a kiéhezett csajok lenni ott is lehet próbálkozni. Ha meg odemész egy csajhoz és felsűlsz meg lenyo**rékoz meg elküld a halál f@**ába és te nem letörten mész el onnan hanem tovább próbálkozol na akkor leszel csak igazán férfi :D
Amúgy nem ciki hidd el eléggé sok pasi van aki nehezen ismerkedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!