Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket mennyire izgat fel egy szexuális kaland egy vadidegen sráccal?
11: nagyképűek eleve kizárva 😄
Ja, és ne írogass több privatot, köszi .
Engem abszolút!
Mondjuk leginkább akkor ha helyes a pasi... vagy ha nem, akkor legalább ügyes legyen ;)
Imádom a felfedezést, ahogy egy teljesen ismeretlen sráccal vagyok, és sosem lehet tudni hogy mit tartogat nekem...
Vagy a meglepetést az arcukon, amikor én mutatom meg, hogy mit tartogatok Nekik :D
Eddig egyikük sem panaszkodott :)
Mennyi álszent nő... Csak akkor azt nem tudom, hogy annak idején a WestBalkanban meg a KVIF kolleszában (én egy másiuk főiskolára jártam, de átjártam sokat oda aludni, mert voltak cimboráim) hogy ujjaztam meg/nyaltam szét/dugtam meg annyi lányt, akiknek a nevét se tudtam...
És se jóképű, se kigyúrt, se pénzes nem vagyok és soha nem is voltam. (Igaz, tudtam szórakoztató lenni a szövegemmel.) És azóta csak romlott a helyzet. Álszent r.bancok. :-) F 40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!