Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok titeket mennyire izgat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok titeket mennyire izgat fel egy szexuális kaland egy vadidegen sráccal?

Figyelt kérdés
Ténylegesen arra gondolok, hogy nevek nélkül, mindenféle részletekbe való bocsátkozás nélkül élve a pillanatnak és a mának, tudván, hogy többet nem is látjátok egymást egy "egy éjszakás" kaland mennyire izgató a számotokra?

2019. jún. 20. 13:45
1 2
 11/16 Tim Ravel ***** válasza:
0%
#4-es , pontosan rólam írtál! 😉👍
2019. jún. 20. 19:40
 12/16 anonim ***** válasza:

11: nagyképűek eleve kizárva 😄

Ja, és ne írogass több privatot, köszi .

2019. jún. 20. 19:48
 13/16 anonim ***** válasza:
Semennyire. 18l
2019. jún. 20. 23:23
 14/16 anonim ***** válasza:
90%

Engem abszolút!

Mondjuk leginkább akkor ha helyes a pasi... vagy ha nem, akkor legalább ügyes legyen ;)

Imádom a felfedezést, ahogy egy teljesen ismeretlen sráccal vagyok, és sosem lehet tudni hogy mit tartogat nekem...

Vagy a meglepetést az arcukon, amikor én mutatom meg, hogy mit tartogatok Nekik :D

Eddig egyikük sem panaszkodott :)

2019. jún. 21. 17:32
 15/16 orton ***** válasza:
Az első szex mindig béna. Sokkal jobb a 3. vagy 4. alkalom után van. A nők többsége nehezen nyílik meg az ágyban.
2019. jún. 23. 00:28
 16/16 anonim ***** válasza:
23%

Mennyi álszent nő... Csak akkor azt nem tudom, hogy annak idején a WestBalkanban meg a KVIF kolleszában (én egy másiuk főiskolára jártam, de átjártam sokat oda aludni, mert voltak cimboráim) hogy ujjaztam meg/nyaltam szét/dugtam meg annyi lányt, akiknek a nevét se tudtam...

És se jóképű, se kigyúrt, se pénzes nem vagyok és soha nem is voltam. (Igaz, tudtam szórakoztató lenni a szövegemmel.) És azóta csak romlott a helyzet. Álszent r.bancok. :-) F 40

2019. jún. 23. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!