Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele egyezzek? BDSM Full toalett?
Csak az olvasson tovább, akinek erős a gyomra.
A fúj, undorító stb hozzászólásokból nem kérek.
Hasznos válaszokat várnék, elsősorban olyanoktól akik próbálták már ezt a dolgot.
Szóval. A párom és én elég perverzek vagyunk szex terén. A bdsm világa vonz mindkettőnket, kipróbáltunk már szinte mindent. Én vagyok a dom párom a sub. Egyben meg egyeztünk, hogy véres illetve maradandó sérülés nincs.
A párom felvetette, hogy kiprobálná a full toalettet, ami engem is vonz, de azért szeretek a racionalista úton járni. A pisivel azt hiszem még nem is lenne gond. De a kakitól tartok. Kivizsgáltattuk magunkat, és beadattunk minden oltást ami ezzel jár. Utóbbit a páromnak. Én teljesen egészséges vagyok ahogy a párom is.
Havi 1 alkalomban egyesztünk meg, holnap lenne az első ilyen. Aki próbálta már bármely oldalról mik a tapasztalatai... Párom kérte kérdezzem meg, hogy ízben mire számíthat, ha esetleg lenne itt aki volt a paszív fogadó szerepében.
Féltem az egészségét, bár sok videó es pl netes hírdetők beszámolójából elég sokan művelték ezt, es semmi bajuk.
siman egyezz bele
De aktus elott szedj be hashajtot
Erre itt rajtatok kívül nem volt vevő.
Akinek lepontoztad a válaszát, azt a többiek felpontozták, a szarevést nem találták izgatónak. Mi lett, egyébként? Belekóstolt a pasid, legyűrte az undorát? Nem lett borzasztó hasmenése?
Vagy még csak az előkészületnél tartotok, hasonló fetisistát kerestél volna? Az egészségügyi kockázat nagy, védőoltás nincs erre. Engem szexuálisan nem izgat, csak kiváncsi vagyok.
Én is szeretem a bdsm-et, na de ez azért túlzás. Már a szagoktól ki lennék.Nem tudom elképzelni h mit lehet ebben élvezni.
Fogadd el a véleményünket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!