Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok/nők! Ki szereti ezt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők! Ki szereti ezt?

Figyelt kérdés

Ehez nyilván nagy méret kell.

[link]

Az utolsó képre gondolok.

Kort is írjatok!

2019. jún. 19. 21:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
69%
3as válasza miatt értettem meg hogy lovaglóban miért nyomta magát egy csaj jobban a farkamra. már nagyon nagy súlyt éreztem a farkamon fél centi hiányzott ki a 19böl. ha a hüvelyével nem fogta volna össze tuti elhajlik vagy ilyesmi. pont optimális voltam neki azért tudta megcsinálni ezt.
2019. jún. 19. 22:16
 12/16 anonim ***** válasza:
Elmagyarázza valaki, hogy most pontosan itt miről van szó?
2019. jún. 19. 22:20
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Én tényleg nem akarok nagy péniszt érezni, ha fáj nem élvezem.

Lehet a pasi élvezi ha bökdös, de én nem.

2019. jún. 19. 22:20
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Imádom. De ha ez az érzés nincs meg, akkor is tud jó lenni a szex.
2019. jún. 19. 22:21
 15/16 Béla. A Király. ***** válasza:
Férfiként ez semmilyen különös érzést nem ad, de a nők általában szeretik. Van aki él-hal érte, van akinek meg sehogy nem állt jó szögben, vagy nem tudom, de több próbálkozás után feladtuk, mert akárhogy próbáltunk fájt neki. Mindenki más, nincs olyan, hogy mindenkinek minden jó.
2019. jún. 19. 22:43
 16/16 anonim ***** válasza:
Nincs kirívóan nagy méretem, de voltam egy kis méretű lánnyal, akivel ki tudtuk vitelezni bizonyos pózban ezt.... Számomra izgató volt, de neki hamar átment a 'jólesően fájból' olyanba, ami már kellemetlen, szóval lehet én voltam durva, de lehet csak simán nem volt jó neki.
2019. jún. 20. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!