Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok mennyire kizáró ok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mennyire kizáró ok?

Figyelt kérdés

Ha a pasi popsi mániás. Oda van a feneketekért, és kényeztetni is szeretné szinte minden alkalommal, illetve betenni is többször akarná.

Kort is írjatok légyszíves.

2019. jún. 19. 20:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
72%
Mivel mellem nincs sok, ezért én szeretem, ha odavan a popsimért és mindig rávan kattanva. 22/L
2019. jún. 19. 20:22
 2/13 anonim ***** válasza:
87%

Amig nem szereti jobban a fenekemet mint a puncimat addig belefér.

Ja es ne állat módjára csinálja, sikosítóval, finoman, úgy hogy figyel rám és nem csak a saját vagyait akarja kielégíteni.

19L

2019. jún. 19. 20:23
 3/13 anonim ***** válasza:
Volt ilyen baratom, konkretan allandoan harapdalta, ütötte, széjjel markolta. Ami egy ido utan mar nagyon fájt
2019. jún. 19. 20:39
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Imádom a nő seggeket.

De az anal nem izgat. Kicsit se.

2019. jún. 19. 20:42
 5/13 anonim ***** válasza:
Nem kizáró ok. 26
2019. jún. 19. 20:54
 6/13 anonim ***** válasza:
Nálam nem kizáró ok. Én élvezném.
2019. jún. 19. 21:43
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Menne a levesbe...
2019. jún. 19. 21:59
 8/13 anonim ***** válasza:
Mennyire bevállalós itt mindenki, én sem vagyok prűd, próbáltam már, ha akkor ott nem is volt vészes másnap éreztem. Egyszer-egyszer oké lenne az anál, de napi szinten nem vállalnám. Aki próbálta már tudja, hogy kell időt hagyni kettő között.
2019. jún. 19. 22:10
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Most nem lesz szexi, amit írok, de nekem például aranyerem van, pedig fiatal vagyok. Szóval kizáró ok. De ha ez nem lenne, akkor néha benne lennék. Nagyon néha, nem állandóan. Volt az egyetemen egy nagyon jóképű csávó, aztán mikor meghallottam, hogy análmániás egyből kiszerettem belőle:)
2019. jún. 20. 02:01
 10/13 anonim ***** válasza:

fogdosni, harapdálni, ütlegelni oké, de az anál nem

pici vagyok amúgy is termetre, nekem túlzottan fáj, próbálkozást is utáltam

21

2019. jún. 20. 02:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!