Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, tényleg van köztetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, tényleg van köztetek ilyen?

Figyelt kérdés
Olvasok itt mindenfélét, és nem egy (elvileg) lány írja azt, hogy kifejezetten szereti, hogyha a szájába, a testére vizelnek, vagy orál közben/után egyenesen a torkába pisil a csávó. Most őszintén, mi ebben a jó? Nem hiszem, hogy jó íze, szaga lehet, szerintem egészségügyi kockázata is van, szóval aki érintett ebben, kifejtené, mi nyújt neki élvezetet?
2019. jún. 19. 17:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
69%

7+ milliárd ember van.

3.5 milliárd kb ennek a fele. El tudod képzelni, hogy ez mennyi lehetőség ( nem tudod...)

2019. jún. 19. 17:53
 2/15 anonim ***** válasza:
54%
Mert sok a selejt sajnos, akik ezt élvezik
2019. jún. 19. 17:57
 3/15 anonim ***** válasza:
81%
Engem meg ponthogy egy pasi zaklat mindig ezzel hogy milyen izgató amikor egy csaj a szájába pisil és hogy szerinte meg tudnám-e tölteni a száját... beteg.
2019. jún. 19. 18:16
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
3as. Igen, engem is megtalál egy pasi mindig ezzel itt gyk-n.
2019. jún. 19. 18:22
 5/15 A kérdező kommentje:
Egyes nem értem a mondanivalódat...
2019. jún. 19. 18:50
 6/15 A kérdező kommentje:
3-4: igen, erről már hallottam...
2019. jún. 19. 18:50
 7/15 anonim ***** válasza:

első vagyok.

Szerinted (kb!) 3.5 milliárd nőből ne lenne?

Láttál már egyszerre több,mint 100 nőt sorba állni?

1000t?

fel tudod fogni mit jelent a 3.5 milliárd nő, mennyiféle vágy, lehetőség etc.

Szerintem nem tudod felfogni, másképp nem kérdeznél ilyet.

2019. jún. 19. 18:53
 8/15 A kérdező kommentje:

Első: és az a 3.5 milliárd nő idejár a gyakorira vagy mi?

Nem erről van szó, csak hogyha elkezdesz a szexualitás témakörben kicsit böngészni, a hozzászólók esetében szerintem az egészséges aránytól (ami 0% kellene, hogy legyen), jóval magasabb azon tinilányok aránya, akik szeretik ha bekerül a szervezetükbe egy másik ember salakanyaga.

2019. jún. 19. 18:59
 9/15 anonim ***** válasza:

"jóval magasabb azon tinilányok aránya, akik szeretik ha bekerül a szervezetükbe egy másik ember salakanyaga."

Ezzel sem értünk egyet, ha megnéznénk, hány 14-25 éves vágyik ezekre a dolgokra (szarás, húgyozás), és ehhez hozzávetnénk, hogy hány 40-50 éves vágyik az ilyen abszurd dolgokra, akkor azt látnánk, hogy a 40-50 korosztály, aki már beleunt a normál szexbe, sokkal nagyobb hajlandóságot mutatna a perverzióra.

2019. jún. 19. 19:05
 10/15 anonim ***** válasza:

kiegészítgés:

De még valszeg mindig azt látnánk, hogy 100-ból MAXIMUM 1-2 ember vágyik ilyenre

2019. jún. 19. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!