Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, tényleg van köztetek ilyen?
7+ milliárd ember van.
3.5 milliárd kb ennek a fele. El tudod képzelni, hogy ez mennyi lehetőség ( nem tudod...)
első vagyok.
Szerinted (kb!) 3.5 milliárd nőből ne lenne?
Láttál már egyszerre több,mint 100 nőt sorba állni?
1000t?
fel tudod fogni mit jelent a 3.5 milliárd nő, mennyiféle vágy, lehetőség etc.
Szerintem nem tudod felfogni, másképp nem kérdeznél ilyet.
Első: és az a 3.5 milliárd nő idejár a gyakorira vagy mi?
Nem erről van szó, csak hogyha elkezdesz a szexualitás témakörben kicsit böngészni, a hozzászólók esetében szerintem az egészséges aránytól (ami 0% kellene, hogy legyen), jóval magasabb azon tinilányok aránya, akik szeretik ha bekerül a szervezetükbe egy másik ember salakanyaga.
"jóval magasabb azon tinilányok aránya, akik szeretik ha bekerül a szervezetükbe egy másik ember salakanyaga."
Ezzel sem értünk egyet, ha megnéznénk, hány 14-25 éves vágyik ezekre a dolgokra (szarás, húgyozás), és ehhez hozzávetnénk, hogy hány 40-50 éves vágyik az ilyen abszurd dolgokra, akkor azt látnánk, hogy a 40-50 korosztály, aki már beleunt a normál szexbe, sokkal nagyobb hajlandóságot mutatna a perverzióra.
kiegészítgés:
De még valszeg mindig azt látnánk, hogy 100-ból MAXIMUM 1-2 ember vágyik ilyenre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!