Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az exem miatt nincs erekcióm?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exem miatt nincs erekcióm?

Figyelt kérdés

Fél éve szakítottunk, igazából én mondtam ki a végét, eléggé csúnyán összevesztünk és ő mindenfélét a fejemhez vágott, amiért persze utólag bocsánatot is kért, de valahogy nem tudtam teljesen túltenni magamat azon amit mondott.

Sosem voltam az a péniszméretért aggódó pasi, és a szexben is minden rendben ment. De az exem a szakítás után azt mondta, hogy egy gyökér vagyok aki dugni sem tud, és amúgy is mit gondolok én, kinek lesz elég a farkam, egy nőt sem fogok tudni majd kielégíteni ezzel a mérettel, ő a helyembe inkább nem is merne csajozni mert úgyis kudarc lesz belőle, illetve, hogy jobban járnék ha pasikkal ismerkednék mert ha ők dugnak meg engem akkor ott legalább nem számít a méretem.

Nagyon rosszul esett minden, de nagyon csalódott és mérges volt, betudtam a tehetetlenségének.

Összességében nem sokáig zavart ez mert szánalmasnak gondoltam az egészet, aztán elkezdtem csajozni de nem feküdtem le egyetlen lánnyal sem, most viszont kb egy hónapja megismertem egy nagyon kedves lányt, randiztunk, és jól érezzük magunkat, le is feküdtünk volna.. vagyis, hát legalább petting lett volna, de nekem nem állt fel, egyszerűen nem tudom mi történt, sosem volt még ilyen korábban, de azóta ezen kattogok, a lányra sem mertem igazán írni azóta, mert elég cikinek érzem magam emiatt, és félek, hogy félreértené, pedig nagyon izgat és szexi lány.

Tényleg igaza volt az exemnek, itt cseng minden mondata a fülemben, elég gáznak érzem most magam.

2019. jún. 19. 16:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
54%

Elég durvákat vágott a fejedhez, főleg ez a pasizós nagyon alja, ilyen koszosszájúval hogy jöhettél össze?

28F

2019. jún. 19. 19:11
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

Figyelj, vagy megtanulsz angolul vagy a f@$-ozdnak búcsút intesz. Magyar nyelven nincs értelmes szakirodalom, ezt vagy elfogadod vagy a földhöz vered magad. Az orvosok csak vetítenek, azt akarják, elhidd hogy ők a tutik 20ezer/30perc (a pesten rendelő, jobb dokik ára. hülyítheted magad, hogy máshol is kapsz ugyanilye szakértelmet 1/3 áron)

Sokszor az van, hogy valakinek nem kicsi a f@$za, pusztán kevés NO-t termel, így sosem képes a max méretet prezentálni. Folyamat kisebb, mint aminek lennie kéne, a csajok meg szakadnak, jajjj de kicsi, de ugyanez a f@rrok lehetne sokkal nagyobb, ha normálisan szállítaná az oxigént. De nem teszi, ehhez sok rendszer kéne tehermentesíteni

Írj rám ha segítség kell, akkor ha orvos sem segít. Én segítek.

2019. jún. 19. 19:19
 13/16 anonim ***** válasza:
Ki a fene mondta, hogy az ex barátnővel kell bármit megbeszélni, az új lánnyal kellene. Az a legrosszabb hozzáállás, ha nem veszel tudomást a problémáról, magától nem igen oldódik meg.
2019. jún. 19. 20:06
 14/16 anonim ***** válasza:

De most komolyan!....

Írsz egy kibszott regényt de a méreteidet persze kihagyod!...

2019. jún. 19. 20:26
 15/16 anonim ***** válasza:
Ugyan már... Kicsinek csúfolta, de mikor együtt voltatok, azért jó volt neki... Csak a szája járt kétségbeesésében :)
2019. jún. 20. 20:57
 16/16 anonim ***** válasza:
Pfff...tipikus szánalmas, lúzer duma a dobott extől. Pasik is mondanak ilyeneket, hogy "méééé, szerinted kinek kellenéé tee?", nagyjából annyira is kéne komolyan venned. Vagyis semennyire.
2019. jún. 22. 07:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!