Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy én se legyek egy “fadarab” az ágyban?
Barátom mesélte hogy az exei fadarabok voltak az ágyban. Én sokat szoktam szopni, verni neki.
Nekem Ő az első párom és nincs tapasztalatom. Miket csináljak amivel feldobhatnám az együttléteket, hogy lássa hogy én nem vagyok fadarab?
Irányíts, mozogj, ne pedig arról szóljon a szex, hogy "Majd a srác megdug én meg élvezem".
Minél több érzékszervét stimulálod, annál jobb vagy.
*Látórendszer ( tudd, mit szeretnek a pasik. Például amikor egy csaj lovagol és a melleit kényezteti vagy a haját dobálja ízlésesen!!!!)
*Hallórendszer- adj ki hangot ne legyél egy kussban fekvő fadarab
*bőrérzékletek: használd a tapintásod, ismerd, hogy mik az erogén zónák és hogy ingerled ezeket szex közben
*ízlelőrendszer: legyél finom (jó étrend, mozgás) és kóstoltasd meg vele magad
*szaglórendszer: ugyanaz, mint az előbb, egy egészséges női test jó illatú
Szerintem a "fadarabokra" több dolog illhet, mint csak fekszik az ágyban. Van aki mozog, de mégis egy fadarab, mert "nem adja magát oda" (az ízét, a tapintását, a látványát stb), szégyellősködik, takargatja magát.
Csak add magad és vesd le az összes gátlásodat!
Csak csináld és semmi gátlás.
35F
Szopjál, mint a malac!
Engedd, hogy verje a szádba, vagy lepisilje a hátad, főleg, ha szőrös, élvezni fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!