Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Szeretitek a fojtogat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Szeretitek a fojtogatast? Ha igen mit szerettek benne?

Figyelt kérdés
Én nem tudom elképzelni a szexet nélküle.18L
2019. jún. 19. 13:41
 1/7 anonim ***** válasza:
76%

Sosem csináltam. A szexszel szerintem nem fér össze az agresszió semmilyen formában. Nem akarom a partnerem sem bántani sem elpusztítani. Ez nekem nem okozna szexuális izgalmat. Emiatt sem verés, sem leköpés sem fojtogatás sem más hasonló nem jön be szerintem. Dominancia játék pl simán belefér semmi ártó vagy azt imitáló játék nem.

35F

2019. jún. 19. 13:50
 2/7 anonim ***** válasza:
adni, kapni vagy mindkettőt?
2019. jún. 19. 13:55
 3/7 A kérdező kommentje:
Hát hogyha valami kapni szereti akkor arról írjon akk pedig adni az arrol
2019. jún. 19. 14:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Te mit szeretsz benne?
2019. jún. 19. 14:19
 5/7 A kérdező kommentje:
A legjobban azt szeretem, mennyire ki lehet ezzel fejezni a domináns fel számára a felsőbbrendűségét és hogy ő bármit megtehet
2019. jún. 19. 14:44
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
ettől vok férfi...
2019. jún. 19. 14:58
 7/7 kisördög1 ***** válasza:
Szeretem. Ez olyan a "kezemben vagy" érzés, az erő és a dominancia kifejezése, iszonyú izgató pláne ha a kis alámrendelt ettől elélvez.
2019. jún. 21. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!