Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Akivel nagyon jó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Akivel nagyon jó volt a szex, arra a nőre hogy tekintetek?

Figyelt kérdés
Volt egy személy akivel nagyon nagyon jó volt a szex. Soha életemben nem működött így senkivel, a szenvedély, a vérmérséklet,a kommunikáció. Mindent megadtam neki az ágyban én annyit szerettem volna hogy ne legyen neki közbe más és kicsit többet adjon magából, mivel ezt nem tudta tartani vége lett a dolognak. Viszont többször -beszélgettünk már hogy ő akar és neki se volt akivel ilyen jó lett volna. Nagyon felizgul ha rám gondol, odaadó vagyok és domináns az ágyban. A kérdésem az lenne (kicsit érettebb férfiaktól) ti hogy emlékeztek vissza egy ilyen nőre, kapcsolatra? Utólag megtennètek amit kért?nem engednètek elmenni? Vagy csak egy szép emlék és kész? Újra elkezdenéd?
2019. jún. 18. 22:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Egynek jo volt:)
2019. jún. 18. 22:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha nincs párod, akkor miért ne, ha van, akkor rizikós.
2019. jún. 18. 22:51
 3/5 anonim ***** válasza:

43 volt a nő én 24. Isteni volt. Újra belemennék de már rég nem tartjuk a kapcsolatot. Szinte minden eddigi partneremmel benne lennék kivéve kettőt.

36F

2019. jún. 18. 22:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Bánom hogy fiatal és buta voltam.Bármikor újra kezdeném és nem engedném el
2019. jún. 18. 22:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha érdekelted volna komolyan, megtette volna, amit kérsz.
2019. jún. 19. 02:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!