Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek be lehetne fűzni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek be lehetne fűzni barátnőm barátnőjét?

Figyelt kérdés
Barátnőmnek van egy jó barátnője, egész jó csaj ő is, vállig érő fekete haj, nagy cicik, homokóra alak, hosszú, szép combok, szép nagy mell. Szinte tökéletes majdnem, mindig arról fantáziálok, hogy itt ágyamon 69 ezünk, már többször is álmodtam ezt, utána meg kutyapózban hajtépősen jól megdugom a barátnőmmel együtt. Szerintetek rávezethetném hogy titokban egyszer csak egy kis 69 ezést nyomjunk, hogy ne bukjak le a barátnőmnél persze?
2019. jún. 18. 20:59
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
na mesélj, csupa fül vagyok.
2019. jún. 19. 00:35
 12/13 anonim ***** válasza:

Hát az Szerinted tök oké pl, hogy ahhoz kérsz segítséget, hogy csald meg a barátnődet?

Öregem, szerintem itt nagy gázok vannak az értékrendekkel, már ne is haragudj.

2019. jún. 19. 05:56
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem. Akkor már miért ne 3ast?
2019. jún. 19. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!