Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon zavar, hogy a barátnőm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon zavar, hogy a barátnőm volt palijának jóval nagyobb farka van, mint nekem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Beszéltünk erről és én kérdeztem meg, ő meg elmondott mindent őszintén, de már megbántam, hogy megkérdeztem.

Azt is elmondta, hogy vele mindig elment többször is egy alkalommal. Velem csak akkor, ha nyalom és ujjazom közben, máshogy esélyem sincs eljuttatni a csúcsra. 😓

Attól félek, hogy egy idő után hiányozni fog neki és visszamegy.

2019. jún. 17. 00:24
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Nekem 12, a volt pasinak 19 körül. 😢
2019. jún. 17. 00:27
 2/14 anonim ***** válasza:
39%
😂😂😂 Ezen annyira jót nevetek. Esélyed nincs... szegénykém.
2019. jún. 17. 00:31
 3/14 anonim ***** válasza:
96%
Nézd, ami szeret téged nem fog mást keresni. Ha ilyeneken aggódsz probálj ki új dolgokat vele, amiket még biztos nem tapasztalt meg. ;)
2019. jún. 17. 00:31
 4/14 anonim ***** válasza:
80%
Hát ez szopás-nyalás-pengerágás. Menthetetlen a szitu. Keress olyant, akinek te vagy a jo méret. Ezt pasiként mondom. Exem exének is nagyobb farka volt. Enyém se kicsi meg velem volt mindig orgazmusa, de mégis csak komplexust okozott nekem a dolog...
2019. jún. 17. 00:34
 5/14 Diavolino44 ***** válasza:
97%
A no legnagyobb erogen zónája az agya, koncentrálj arra, s nem fog érdekelni, hogy nagyobb volt neki. Fejleszd magad, rengeteg irodalom van a témában.
2019. jún. 17. 00:40
 6/14 anonim ***** válasza:
40%
0:40-es, ne mantrázd ezt a dolgot. Van olyan, hogy áthidalhatatlan távolság: Nagy vagina, kicsi pénisz. Legalább egyik lenne átlagos
2019. jún. 17. 00:43
 7/14 anonim ***** válasza:
91%

Az alapszabály az, hogy ne kérdezz olyat, amire nem akarod tudni a választ.

Amúgy meg találj ki valamit. Pl izgasd a csiklóját dugás közben, azzal tuti el tud menni.

2019. jún. 17. 06:40
 8/14 anonim ***** válasza:
52%

Most edd meg amit megfőztél magadnak. Mégis mit érdekelt téged h az exének mekkora a pénisze?

Elmondta a csajod is h máshogy esélyed sincs eljuttatni a csúcsra. Előbb vagy utóbb találkozgatni fog az exével, h vki kielégítse már.

L

2019. jún. 17. 07:03
 9/14 anonim ***** válasza:
27%
Hát persze hogy a nagytól többet élveznek. Megint egy jó ellenpélda az itteni fő csiklhívőknek!
2019. jún. 17. 08:40
 10/14 anonim ***** válasza:
Vágd le neki rövidebbre.
2019. jún. 17. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!