Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Alacsony libidójú nőt elfogadnál?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alacsony libidójú nőt elfogadnál?

Figyelt kérdés

Férfiaknak szól a kérdés elméleti síkon.

Ha lenne egy nő, de ő heti 2 szexszel megelégszik (amik legalább szenvedélyesek). Max +1 nap orált bevállalna a kedvedért.

A 3 párkapcsolatom alatt senkivel sem égtem egy lángon.

Már ha odabújtam vagy megcsókoltam, erekció lett a vége.

De én sokkal jobban fel tudok izgulni, ha ritkábban, pl. heti 2X történik meg az aktus.

2019. jún. 16. 17:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
45%
Én megelégszem a napi egy orállal. Heti 2-3 szex elég így.
2019. jún. 16. 17:35
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi idős vagy? Én nem azért mert negyven lettem de én is a miinőséget részesítem előnyben, és igen gyakran éreztem úgy hogy "teljesítenem kell" Nekem egy ilyen nő lány jó lenne de hát nehéz dolog ismerkedni sok minden miatt.
2019. jún. 16. 19:14
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Az én véleményem az hogy ha nem vagytok egyforma igényűek akkor előbb utóbb probléma lesz belőle ezt a saját és 10-12 ismerősöm tapasztalatából mondom

Elsősorban egy hosszabb távú 5 éven túli kapcsolatban fogyatkozik az alkalom

És ha esetlegesen lesz gyerek akkor nagy esély van rá hogy a heti adag az havi adag lesz ez tapasztalat

Akkor jönnek a megcsalások stb stb

De ha nem gondolkodtok hosszabb kapcsolatban akkor nem számít

2019. jún. 16. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!