Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a kövér férfiak miért tartják esélyesnek, hogy vékony nő legyen a párjuk?
Figyelt kérdés
Miért lenne jó egy vékony, szép nőnek kövér férfi mellett lennie?2019. jún. 16. 14:46
1/12 anonim válasza:
megfordítom a kérdést szerinted miért ne próbálkozhatnának? Vannak nők akik a mackós férfiakat szeretik és a köverségnek is vannak fokozatai a ducitól addig amégmár könyvet lehet hajtogatni rajta
2/12 anonim válasza:
Kizárt dolog... még a csúnyácska lányok is sportos pasikat akarnak maguknak...
3/12 anonim válasza:
Láttam már ilyen párt. De ott a pénz tartotta össze őket.
4/12 anonim válasza:
élő példák vagyunk.. a párom kövér és én mások által szépnek mondott..
5/12 anonim válasza:
#4 nem lehet túl nagy önbecsülésed.
6/12 anonim válasza:
Én nem tartom esélyesnek. Sajnos a nők felszínesek. Nekem egy nagyszívű duci kellene, de ők is csak a szépfiúkra buknak.
7/12 anonim válasza:
4es vagyok.. azt kívánom, hogy legyél te is ilyen boldog mint mi.. nem olyan szintű dolog ez amit te megértenél..
8/12 anonim válasza:
Szerintem egy normális agyú kövér se hiszi hogy vékony nője lesz....szóval te is felejtsd el.
Max ha kő gazdag vagy, mert akkor nem dagadt hanem mackós vagy...
9/12 anonim válasza:
A kérdés már önmagában is egy állítás. Rajtam is van felesleg (dolgozom rajta, azaz ellene), de egyáltalán nem nézek ki szarul. Én dagadt csajt nem akarok. Nem kell h kimondottan vékony legyen, de az itt lóg-ott lóg, hurkás, csupa narancsbőrös felpuffadt test engem nem hoz lázba. A kerek pofi viszont az egyik gyengém ^_^
10/12 anonim válasza:
#9 vicces, mikor egy dagadéknak nincs önkritikája és neki vékony nő kell😂Én az ilyeneket képen szoktam röhögni, ha odajönnek hozzám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!