Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alkalmi kalandal 18 - 19 éveseknél próbálkoztak vagy inkább huszon éveseknél? 20f
Figyelt kérdés
2019. jún. 16. 12:32
1/7 anonim válasza:
Én most huszon éveseknél próbálkoznék mert 40 vagyok és sok 19 éves elhajt hogy ugyan már..
2/7 anonim válasza:
Kaland+val. Teljes hasonulás. Kalanddal.
22 évesen azt mondom, nem hinném, hogy a csajoknak makd egy 20 éves fog kelleni mondjuk 26 évesen.
De nem mintha gond lenne... altaban azok rlvannak szallva :)
3/7 anonim válasza:
18-19 évesen vevő voltam ilyenekre, huszonévesen már kevésbe.
4/7 anonim válasza:
én annyira nemtudom róluk megmondani hogy ki 20-25 közötti és ki 18-19 egyébként ez teljesen rajtad áll
5/7 anonim válasza:
Helyesírásodból kiindulva én egy nyelvtankönyvvel próbálkoznék.
6/7 anonim válasza:
A fiatal lányok bénák. Mint egy darabra az ágyban. Egy jó 30 éves már tud valamit. Az azért már tudja mit akar egy férfitól, van tapasztalata is.
Egy 18 éves max maszatolásra jó, de inkább csak kávézásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!