Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar egy férfi a párja arcára élvezni? Miért jó az? Lányok, ti hagyjátok?
El lehet ezzel fantáziálni, de úgyis mindenki azzal fog jönni, hogy megalázó a nő számára. Pedig szerintem nem az.
Én régebben elképzeltem ezzel kapcsolatban valamit, de azt ide inkább nem szeretném leírni.
Felesleges ezt magyarázni, hogy miért jó vagy sem, mindenki máshogy látja.
Pasi létemre én sosem kértem ilyet, viszont tőlem már kértek, hogy így menjek el.. Szóval embere válogatja.
Egyszer (vagy talán kétszer is?) tettem ezt, kíváncsiságból. Többször nem. Maga a cselekmény egyébként izgató látvány számomra, filmekben szeretem nézni, de "elpazarlásnak" érzem, ha nem a testben ér véget, így nem csinálom.
Egyébként a legcsekélyebb mértékig sem dominancia, sem megalázás részemről, bár ez a mantra az itteni strong women commando által, egyszerűen egy gyönyörű női arc olyan, amire rá akarja engedni a férfi a spermiumát, össze akarja érinteni vele. A mellszex is ugyanilyen hátterű, a mellek vizuálisan annyira izgatóak, amire a férfi ejakulálni kíváni, a mellre ráélvezés esetén mégsem mond senki dominanciát, vagy megalázást. Pedig a hely t ugyanaz. Egyszerűen a lány egyik (ha nem a) legszebb, legizgatóbb, vizuálisan leginkább kívánalmat és vágyat keltő pontja az arca.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!