Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti, ha beszéltek egy fiúval, mik azok a dolgok, amelyek akár belső, rejtett, (akár alacsonyabb) szexuális vágyat kelthet bennetek?
Majdnem elfelejtettem pár fontos alapdolgot!
Légy ápolt! A nők ezt mérik fel először, ráadásul szerintem nem is tudatosan.
Hordj inget! Öltöztet és férfias. Ízlésesen válassz!
Használj hozzád illő parfümöt! Ha betalál onnantól az a védjegyed. Bizsergető egy szép nő szájából azt hallani, hogy "tetszik az illatod"!
A kérdésedre a rövid válasz egyébként az, hogy bármi lehet vonzó egy nő számára.
11: nem gerjedek az ingre persze nem rossz de ha valakire nem illik / gáz a szabása az rosszabb mint egy sima fekete polo.
A parfümmel nagyon kell vigyázni, nagyon sok olyan férfi ismerőröm van aki magára locsolja a fél üveget, az egyik 2(!) hónap alatt fogyaszt el egy 100 ml-es parfümöt, én nőként kb 2 év alatt. Ilyen mennyiségben lehet pacsuli vagy Chanel is, a gyomrom kifordul. Egy férfi természetes (ápolt nem izzadtság) illatát szeretem a legjobban vagy egy nagyon halvány édeskés parfümöt de persze ízlések és pofonok.
Nos igen, jogos meglátás. A parfümöt természetesen nem fürdés helyett javasoltam. A tisztaság és ápoltság legyen evidencia! A parfümmel csak csínján. Annak a saját testünket kell kiegészítenie, akár egy szép órának. A kevesebb több. Ha az ember nem talál kedvére valót, akkor inkább hanyagolja. Ízléses legyen! Csak akkor vásárolunk ha passzol.
Az ing. Minden férfinak jól áll de tessék ízlésesen választani! Kerülendő a rövid ujjú (meleg esetén a hosszú ujjú feltűrhető és férfiasabb), a bazári mintázatú és a vacak anyagú (értsd olyan vékony mint a pókháló, műanyag "szövetű", stb). Az Eterna vagy Olimp márkák jók, bár nem az igazi már az sem... Olyat kell választani ami passzol. Vékony alkatra slim fit, normálra modern fit, teltre regular fit. A tükör és az eladó majd segítenek.
Ezek egyébként azért fontosak, mert a hölgyismerőseimet hallgatva elképesztőnek találom, hogy egyes férfiak hogyan, illetve miben mennek első randevúra. Pedig az első benyomás fontos egy nőnél és első benyomást csak egyszer tehet az ember.
Szumma szummárum: ha jól érzed magad a bőrödben, azt a nők értékelni fogják. Nem kell Adonisznak lenni de ápoltnak igen. Mit találnak vonzónak a nők? Ezt! És az intelligenciát. Mindenkiben van valami szép. Ha hallgatsz rám a nőktől megtudod majd, hogy benned mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!