Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg létezik olyan, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg létezik olyan, hogy valaki csak kinyalja a nőt, és nem kér semmit érte?

Figyelt kérdés
2019. jún. 15. 13:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Előfordul :-)

De annyira bízom magamban, hogy az orgazmusokért cserébe ő is segítene rajtam önként. Még ha csak kézzel is... ;-)

2019. jún. 15. 13:51
 12/19 anonim ***** válasza:

Van olyan nő akivel simán belemennék egy viszonzatlan orálba.

Ugyanakkor van olyan nő is akitől élvezném ha csak engem elégítene ki, majd pedig menne dolgára.

Nem tudom a magyarázatot, de a jelenség létező:)

2019. jún. 15. 14:07
 13/19 anonim ***** válasza:
Én már ujjaztam meg az exem, és nem kértem érte semmit, az volt az utolsó intim dolgunk.
2019. jún. 15. 14:12
 14/19 anonim ***** válasza:
Egy szép és tiszta nöt bármikor szivesen kinyalnék minden ellentételezés nélkül. (Volt is már több ilyen lehetöségem és mindig jo volt mindkettönknek.)
2019. jún. 15. 14:20
 15/19 anonim ***** válasza:
Én szeretem azt érezni, nézni, hogy egy nő miattam élvez el, szerintem gyönyörű látvány. Szóval néha akár önzetlenül is be szoktam vállalni nyalást.
2019. jún. 15. 16:26
 16/19 anonim ***** válasza:
Mint csaj, van olyan hogy nincs kedvem szexelni, sem szopni, csak egy jó feszültséglevezető orgazmust akarok, nyalással vagy ujjazással. Eddig még nem találkoztam ilyen pasival, de szerintem biztos vannak ilyenek.
2019. jún. 15. 19:06
 17/19 anonim ***** válasza:

#16!

Itt vagyok! ;-)

2019. jún. 15. 19:11
 18/19 anonim ***** válasza:
Alap, hogy benne lennék, ha vonzónak találom a nőt. Számomra az is bőven elég ha a szám a lába közé tapaszthatom. Írom ezt úgy, hogy mindig van szexpartnerem. Szimplán a szép nők viszonzatlan nyalására is gerjedek, ennyi.:)
2019. jún. 15. 22:25
 19/19 anonim ***** válasza:
Simán benne lennék imádok nyalni!
2019. jún. 16. 07:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!