Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikortól kicsi a pénisz szerintetek?
Figyelt kérdés
Hány cm alatt?
Mennyi a minimum amekkora legyen?
2019. jún. 15. 10:52
11/16 anonim válasza:
Hetesnek megy, más kérdésre írtam ezt, de bemásolom ide is:
Barátnőmmel elegünk lett ebből a sok sületlenségből, és végeztünk egy kísérletet kívül és belül is. A belsőre nincs tárgyi bizonyíték, de egy 20 centis dildónak durván a kétharmada ment fel, és az is csak nagyon felizgult állapotában. Kb 14, nagyon max 15 centi. Amíg nem volt nagyon-nagyon felizgulva, addig inkább 10-12 volt.
Aztán kívülről egy mérőszalagot raktunk rá, kíváncsiak voltunk, hogy a 20 centi, amivel itt dobálóznak, valójában mekkora. Hát, a köldöke fölé ér, ami már nagyon bőven a bélrendszere lenne, nem pedig a hüvely.
Barátnőm NEM törpe, átlagosnál egy kicsit alacsonyabb. Íme a kép: [link]
12/16 anonim válasza:
Közben látom törölték a hetest, de nagyon sokan gondolják itt azt, hogy 20 centitől farok a farok, úgyhogy nekik is jól jöhet a válaszom.
13/16 anonim válasza:
12 alatt kicsi. De ha vonzo a pasi, akkor ekkoraval is kellene. Nem ezen mulik egy jo szex. <----- Ez mekkora egy vicc kamu duma XD. Gondolom majd belőle lesz a jó kis ex.. XD
14/16 anonim válasza:
11-es vagyok, elrontottam a linket. Ez a jó. [link]
15/16 anonim válasza:
Szerintem ha van 4centi vastag a 10centis is jó lehet akár..
16/16 anonim válasza:
Ez a kép jól illusztrálja a dolgokat. Nekem 13 centi és lehet, hogy tövig bemegy, de nem dugom be a gyomrába is a farkam. Soha senki nem mondta, hogy kicsi lenne, vagy hogy nem jó. Mindegyik barátnőmet ki tudtam elégíteni és soha senki nem röhögött ki érte. Ennyit a 20 meg 25 centiről. Halál értelmetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!