Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/pasik ti meddig várnátok a szűz barátnőtökre?
Figyelt kérdés
Ugy vettem észre az eddigi barátaimon hogy egy pasinak elég nehezére esik ez a dolog, még úgy is hogy kap "helyette" ezt-azt...
19L
2019. jún. 15. 06:57
11/23 anonim válasza:
Utolsó: normális, amennyiben az esküvőt 14 évesen tartjátok, ahogyan a Biblia korában.
12/23 anonim válasza:
Én szivesen vàrnék pàr hónapot vagy akàr fél évet is. Fôleg ha kapok ezt azt. Nem értem mi olyan szörnyü ebben. Legalàbb nem vagy egy ribizli aki bàrkivel csinàlja azonnal.
13/23 LazyJones válasza:
Volt már, hogy vártam másfél évet is, de azt azért nem ismételném meg. Pár hónap viszont gond nélkül beleférne, főleg ha ezek a hónapok arról szólnak, hogy a felek megismerik, kiismerik egymás testét és kapcsolóit.
14/23 anonim válasza:
#11: Oda kellett volna írni a Bibliába lábjegyzetbe, hogy a XXI. században nem érvényes. :D :D :D
15/23 anonim válasza:
Ha kell, akkor a nászéjszakáig is, csak ugye kell a bizalom, hogy örökké együtt maradunk.
28F
16/23 anonim válasza:
Övező: nem mondtam, hogy nem érvényes a Biblia. Lehet érvényesnek tartani, de akkor tényleg tartsuk annak, ne csak bohóckodjunk. Tilos a házasság előtti szex? Rendben, de akkor házasodjunk akkor, amikor annak a Bibliában is ideje volt: 13 évesen.
17/23 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem mondani hogy semmi vallási megfontolás nem áll a helyzet mögött, ha már a Bibliát emlegetjük
2019. jún. 15. 13:52
18/23 anonim válasza:
Tudom, hogy most a szüzességeden van a hangsúly, de vonatkoztassunk el egy picit. Nagykorú vagy. Gondolom a barátod is az, akirol feltételezem, hogy már nem szűz. Főleg ha ő idősebb pl 25 körüli, akkor tényleg felesleges időhúzás meg az 1 év "türelmi idő". Nem azt mondom, hogy két hét alatt vagy 3. 4. randi után, de 2 HÓNAP alatt kiismerjétek egymást, hogy mennyire komolyak a jövőbeli terveitek. Ha volt már petting, és mindketten vagytok rá, ne huzzatok az időt.
19/23 Macnab válasza:
Mi az az ez-az??érdekelne mivel tudod kielégiteni a partnered..ha nem titok?
20/23 A kérdező kommentje:
Orálra gondoltam
2019. jún. 16. 23:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!