Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, férfiak! Milyen a jó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak! Milyen a jó illatú punci?

Figyelt kérdés

Bocsi, szűz vagyok, nem tudok mihez viszonyítani.

Amikor letusolok és utána megszagolom a puncim, semmit nem érzek.

Semmilyen illata nincs, semleges. Tiszta és kész.

De illatot nem érzek. Nagyon a tusfürdőm illatát sem érzem, vagy annyira minimális, hogy elhanyagolható.

Az jó punci, aminek nem érződik illata?

Vagy milyen a finom punci?

2019. jún. 14. 07:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Az teljesen természetes,hogy amikor letusolsz semmilyen illata nincs a puncidnak.

Viszont a szex/petting során ahogy írják is, nedvesedsz, ennek már van illata, ami jellegzetesebb, erősebb, kevésbé erős mindenkinél.

Ezen nem kell kétségbeesni, a pasik meg tudják különböztetni azt,hogy ez így rendben van-e, vagy sem.

Ne aggódj, nem ezen áll vagy bukik az,hogy mennyire fog vonzódni Hozzád az, akivel együtt leszel.

Én sima langyos vízzel, néha kamillával, speciális pezsgőtablettával szoktam irrigálni, de inkább menzesz, vagy strand után.

2019. jún. 14. 09:54
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem az illat számít.
2019. jún. 14. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!