Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok titeket felizgatna...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok titeket felizgatna vagy a pasitok miatt csináljátok?

Figyelt kérdés
Titeket tényleg felizgat a szopás(bocsánat hogy csak így kiírom) vagy csak a pasitok kedvéért csináljátok esetleg szeretitek a sperma ízét?

2019. jún. 13. 15:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
94%
Felizgat,pár percig szeretem csinálni.De kb 5 perc után már valóban nyűg lesz számomra.
2019. jún. 13. 19:13
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Szeretem adni- kapni az orált, és igen fel is izgat természetesen.

Különösebb bajom nincs is a sperma ízével sem.

2019. jún. 13. 19:49
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Utalok szopni, csak azt a részét szeretem h érzem a srác ön hogy élvezi és csak azért csinálom. A sperma meg jó, de nem feltétlen szopáskor kell azt nyelni
2019. jún. 13. 21:16
 14/16 anonim ***** válasza:
Felizgat, de pont azért, mert látom hogy jó neki. És imádom a hangokat amiket kiad közben.
2019. jún. 16. 00:34
 15/16 anonim ***** válasza:
Én imádom, mert tudom hogy én irànyítok és szuper az arcát nézni, a reakcióit, a gyönyörét :)
2021. szept. 24. 08:17
 16/16 anonim ***** válasza:

4-es,nő,Hölgy,én sajnos szingli pasiként nem találok ilyen nőt...

Hogy többször akarja,akár a szopást,mint ahogyan én...

Pedig de jó lenne...

2023. dec. 14. 04:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!