Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Aszexuális lennék? L

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aszexuális lennék? L

Figyelt kérdés

Szüz vagyok, vannak szexuális jellegü gondolataim, masztizok is. Viszont még nem voltam senkivel és nem is tudnám magam elképzelni semmilyen szexuális szituációban. Maga a mozgás, meg hangokat kiadni. Úgy érzem, nem illene hozzám az egész, mert olyan otromba vagyok és nem csinos az alakom. Olyan deszka vagyok. De nem vékony, hanem vastag deszka.xd

Teljesen idegennek érezném magam a szex világában.

Ez aszexualitás?

2019. jún. 12. 21:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Valami bajod biztos van a szexszel is, de az önbizalomhiány a fő probléma.

Nem úgy nevelkedtél, hogy a szex bűn? Kislánykorodban tiltották a masztit?

2019. jún. 12. 23:01
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Én is így voltam vele, hogy úristen hogy tudnak kiadni hangokat, ennyit dugni stb., de mikor elveszítettem egyből rákaptam a dologra és annyira jó az egész. Majd te is így fogod gondolni és nem fogod elhinni, hogy mondtál valaha is ilyet:D Csak jó emberrel kell és ha zavar a külsőd akkor kezdjétek majd sötétben/félhomályban. Hidd el a szexnél nagyobb önbizalom növelő a világon nincs

21/L

2019. jún. 12. 23:41
 13/20 A kérdező kommentje:

Nem tiltották, egyáltalán semmi szextéma nem került szóba. Azt sem tudtam, hogy lányoknak egyáltalán lehet, létezik ilyen. Viszonylag későn kezdtem el.

Köszi 12-es, remélem így lesz és majd el tudom engedni magam. Én is gondoltam rá magamtól, hogy jobb lenne sötétben. Csak félek ez majd a páromnak nem fog tetszeni. Vagy pont az ellenkezője, és közben másra fog gondolni. :(

2019. jún. 13. 00:17
 14/20 anonim ***** válasza:
Az ember alakját a csontozat ÉS a ráépülő izmok adják. Ha lapos vagy, akkor irány az edzőterem, majd ott kigömbölyödsz. Fél év kemény edzéssel csodát tudsz magadból faragni.
2019. jún. 13. 08:32
 15/20 A kérdező kommentje:
Igen-igen talán igazad van, biztos segítene valamennyit, még ha nem is lesz homokóra alkatom. Sosem lesz vékony a derekam például mert nagy a bordaketrecem vagy hogy hívják pontosan, meg a mellem sem fog attól nőni, de legalább csinálhatok jobb feneket, ez igaz, meg kéne próbálnom.
2019. jún. 13. 09:01
 16/20 anonim ***** válasza:

A mellek méretének minimális szerepe van az ismerkedésben, a pasik nagy része imádja a kis melleket is, és a legtöbbnél nem ez az ismerkedés alapja. (És később meg is nagyobbíttathatod, ez ma már rutinműtét.)

A többin meg sokat lehet alakítani edzéssel!

2019. jún. 13. 09:22
 17/20 A kérdező kommentje:

Mellnagyobbítást nem akarok, nem viselném el, hogy valami idegen dolog tölti ki a mellem. Szeretnék természetes maradni. Komplikációk is felmerülhetnek akár, meg úgy tudom, hogy utána cserélni kell majd az implantátumot is.

Nem annyira nagyon picik, hogy bevállalnám a műtétet miatta.

2019. jún. 13. 09:47
 18/20 anonim ***** válasza:
Hát akkor pláne remek a helyzet, irány az edzés meg a diéta! Ha nem tudsz egyedül edzeni, iratkozz be hot ironra (csoportos női edzés súlyzókkal) vagy kettlebellre, őszre olyan alakod lesz, hogy mindenki döbbenten fog nézni, hogy csináltad.
2019. jún. 13. 09:52
 19/20 A kérdező kommentje:
Utánanézek, köszi!
2019. jún. 13. 10:02
 20/20 anonim ***** válasza:
Az aszexualitásank semmi köze ahhoz, hogy hogyan viszonyulsz a szexhez vagy az önkielégítéshez. Az aszexualitás azt jelenti, hogy semmilyen nemű embereket nem tartasz szexuálisan vonzónak.
2019. jún. 13. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!