Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aszexuális lennék? L
Szüz vagyok, vannak szexuális jellegü gondolataim, masztizok is. Viszont még nem voltam senkivel és nem is tudnám magam elképzelni semmilyen szexuális szituációban. Maga a mozgás, meg hangokat kiadni. Úgy érzem, nem illene hozzám az egész, mert olyan otromba vagyok és nem csinos az alakom. Olyan deszka vagyok. De nem vékony, hanem vastag deszka.xd
Teljesen idegennek érezném magam a szex világában.
Ez aszexualitás?
Valami bajod biztos van a szexszel is, de az önbizalomhiány a fő probléma.
Nem úgy nevelkedtél, hogy a szex bűn? Kislánykorodban tiltották a masztit?
Én is így voltam vele, hogy úristen hogy tudnak kiadni hangokat, ennyit dugni stb., de mikor elveszítettem egyből rákaptam a dologra és annyira jó az egész. Majd te is így fogod gondolni és nem fogod elhinni, hogy mondtál valaha is ilyet:D Csak jó emberrel kell és ha zavar a külsőd akkor kezdjétek majd sötétben/félhomályban. Hidd el a szexnél nagyobb önbizalom növelő a világon nincs
21/L
Nem tiltották, egyáltalán semmi szextéma nem került szóba. Azt sem tudtam, hogy lányoknak egyáltalán lehet, létezik ilyen. Viszonylag későn kezdtem el.
Köszi 12-es, remélem így lesz és majd el tudom engedni magam. Én is gondoltam rá magamtól, hogy jobb lenne sötétben. Csak félek ez majd a páromnak nem fog tetszeni. Vagy pont az ellenkezője, és közben másra fog gondolni. :(
A mellek méretének minimális szerepe van az ismerkedésben, a pasik nagy része imádja a kis melleket is, és a legtöbbnél nem ez az ismerkedés alapja. (És később meg is nagyobbíttathatod, ez ma már rutinműtét.)
A többin meg sokat lehet alakítani edzéssel!
Mellnagyobbítást nem akarok, nem viselném el, hogy valami idegen dolog tölti ki a mellem. Szeretnék természetes maradni. Komplikációk is felmerülhetnek akár, meg úgy tudom, hogy utána cserélni kell majd az implantátumot is.
Nem annyira nagyon picik, hogy bevállalnám a műtétet miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!