Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha a strandon feláll?
Elég nagy dákóm van, és ha a látom a sok jó csajt fürdőruhában, akkor durván látszódik a gatyám alatt álló brém.
Szerintetek ez ciki? 19/f
Akkor nem gáz, ha el tudod takarni, és nem jársz-kelsz mindenki előtt álló f... sszal, mint valami kan kutya.
A farkad a te felelősséged, a strandon lévő többi ember nem azért megy oda, hogy felizgult fiúk merevedését kelljen kirekeszteni a látómezejéből.
Plusz a strandokon általában gyerekek is vannak, te meg NEM akarsz egy bizarr, álló farkú pasi lenni a jelenlétükben.
Feküdj hasra, gondolj arra, milyen lehet a nagyanyád meztelenül, menj 2 percenként hideg zuhanyt venni - mindegy, csak ne tűnjön fel.
Persze, majd 2 percenként feláll hogy zuhanyozzon, hogyne.
Kitérdekel ha látják😂
Önmagában az a része nem gáz, hogy feláll, ez csak azt jelzi, hogy nem vagy impotens. Viszont ez sok gyereket és gátlásosabb felnőttet feszélyezhet (engem mondjuk gyerekként sem zaklatott fel, ha véletlenül megláttam egy meztelen testet, de én az átlagnál mindig is lazább voltam).
Csináld azt, hogy a fürdőnadrág alá felveszel egy fürdő-fecskegatyát, és ha érzed hogy áll felfelé az ezredes, akkor a gatyamadzag és a hasad közé csipteted, így senkinek nem fog feltűnni az erekciód.
#13 Tudom hogy a fejedben kb ez a fontossági sorrend:
a péniszetek > minden más a világon
de a valóság inkább így néz ki:
minden más a világon > a péniszetek
#16 Ja, ilyenkor tényleg az a megoldás, hogy mindenki szarjon a másikra, és még véletlenül sem az, hogy legalább akiben van valamennyi felelősségtudat, az ne tegye kellemetlenebbé a többiek ottlétét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!