Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, ti szex után közvetlenül...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti szex után közvetlenül mit szoktatok csinálni?

Figyelt kérdés
Úgy értem megtörtént a magömlésetek, teszem azt ráélveztek a lány egy testrészére, akár szájába, akár a gumiba. Ez után közvetlenül mit szoktatok csinálni, hogy azért ne tűnjetek bunkó nem törődömnek? Én 18 éves fiú vagyok, és nem voltam még lánnyal, de talán nem sokára összejön, viszont nekem utána tuti nem lenne nagy kedvem a csajhoz, még ha rendesen a párom, akkor sem nagyon. Kellene legalább pár perc nyugi, egy arcmosás, stb. hogy újra hangulatom legyen a lányhoz. És ezt nem úgy értem, hogy újra szeretkezzünk, hanem, hogy akár dumáljunk vagy valami. Eleve közvetlenül aktus után kissé undorító lenne csókolgatni pl. a spermás szájat. Persze közben biztos más, olyankor ösztönösen kívánja az ember az egészet. Szóval ti az akció utáni néhány percben mit és hogyan szoktatok csinálni, hogy valamelyest tapintatosak maradjatok.

2019. jún. 11. 13:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
71%
Szitu függő! Ha pl. anál öklözés is volt, akkor megmosom a kezem. Vagyis a karom, meg a könyököm..
2019. jún. 11. 14:53
 12/18 anonim ***** válasza:
94%
Szex után, amikor elmentem még egy kicsit benne maradok, olyankor összeölelkezünk, aztán kihúzom és leveszem az óvszert, kicsit megtörölgetem a farkam, hogy ne kenjem össze az ágyat (hárklis rá az asszony, de csak kb 2 mozdulat szóval belefér) utána visszabújok mellé, és vagy együtt lihegünk ha gyors volt a tempó, vagy simogatjuk egymást és beszélgetünk. De ebben a nagy melegben egyre gyakrabban kötünk ki utána a zuhanyzó alatt...
2019. jún. 11. 14:57
 13/18 anonim ***** válasza:
73%
Hívok egy taxit.
2019. jún. 11. 15:44
 14/18 anonim ***** válasza:
33%
Takarítok. Lenyalom, kinyalom, hogy ne (nagyon) legyen olyan.
2019. jún. 11. 16:58
 15/18 anonim ***** válasza:
38%

nem voltam még lánnyal, de talán nem sokára összejön, viszont nekem utána tuti nem lenne nagy kedvem a csajhoz,

Aranyapám, a szex nem olyan, mint mikor magadnak tutujgatod a bránert. Majd meglátod, menyire odaleszel a csajért.

2019. jún. 13. 13:37
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Összebújunk, csókolózunk, simogatjuk egymást meg beszélgetünk egy kicsit aztán alvás
2019. jún. 14. 19:07
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Bújás simogatás csók, beszélgetés. aZtán együtt alvás meztelenül.
2019. jún. 14. 21:09
 18/18 bubu9313 válasza:
50%

A párom mindig vár pár percet és elmegy zuhanyozni. Szerintem ez így a normális. :)

27L

2019. jún. 20. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!