Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány prostival voltál összesen?
Figyelt kérdés
Kort is írhattok, vagy hogy az illetők hány évesek voltak. Ha eggyel többször, vagy eggyel 50x, azt is írd, hogy érthető legyen, nem 50-et próbáltál ki 1x, hanem 1-et 50x.2019. jún. 11. 11:52
1/7 Gyépésmérnök válasza:
Összesen eggyel voltam, róla is csak utólag derült ki ez.
2/7 anonim válasza:
Összesen 1-el voltam, de nagyon nem volt jó nekem. Elég flegma csaj volt és nem is nézet ki jól. Utólag belegondolva, ha akkor azzal a pénzel elmegyek bulizni, jobb csajt is össze szedhettem volna. Na mindegy, prosti kipiálva.
4/7 anonim válasza:
Volt amelyiknel 3 szor voltam többi 1 lemaradt
5/7 A kérdező kommentje:
#1: ha nem fizettél, akkor nem is számít.
2019. jún. 11. 13:56
6/7 anonim válasza:
Összesen 8 prositnál voltam, általában sos franciára egy-egy alkalommal. Egy volt akinél többször is voltam 5/6 alkalommal és vele szex is volt.
7/7 anonim válasza:
Összesen 5 fizetôs nôvel voltam.
29f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!