Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen "tiltott gyümölcs"...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen "tiltott gyümölcs" élményeitek voltak eddig?

Figyelt kérdés
Kort és nemet is írjatok!
2019. jún. 11. 10:05
 1/10 anonim ***** válasza:
67%
27 évesen egy 14 éves lány, óvszer nélkül.
2019. jún. 11. 10:06
 2/10 anonim ***** válasza:
81%
Rávettem egy terhes nőt, hogy maszturbáljon nekem élőben.
2019. jún. 11. 10:08
 3/10 anonim ***** válasza:
62%
Megcsalás, pénzért szex
2019. jún. 11. 10:20
 4/10 anonim ***** válasza:
22%
ez valami pedo kommandó kérdés?
2019. jún. 11. 10:23
 5/10 anonim ***** válasza:
96%

25 évesen tudtam végre szexelni egy 18 év alatti lánnyal. (17 éves volt.)

Csak 21 évesen veszítettem el a szüzességem, ezért nekem sosem adatott meg a tiniszerelem, tiniszex, tinikapcsolat. Nem tudtam milyen 14, 16 vagy 18 évesen szerelmesen szétkefélni egymás agyát egy viszonzott szerelmen alapuló kapcsolatban. Ezt már sosem fogom megtudni, de a lehető legközelebb kerültem hozzá ezzel, hogy pótoljam azt az elvesztegetett évtizedet az életemből

2019. jún. 11. 10:24
 6/10 anonim ***** válasza:
94%
Titkos szexkapcsolat. Első találkozó, első szex. Mintha más világban lettünk volna.
2019. jún. 11. 10:58
 7/10 anonim ***** válasza:
Unokanővéremmel pettingeltünk.
2019. jún. 11. 11:26
 8/10 anonim ***** válasza:

Velem két alkalommal is történt hasonló.

1. Amikor a bornak való szőlőt lezabáltam az egyik tőkéről.

2. Mikor nagyfater barackfájáról vertem le bottal a cuccot.

Izgatóak voltak, és egyben felspannoltak a tetteim. A tudat, hogy bármikor megláthatnak, és falevelekből, és műanyag flakonokból összedobált máglyán égetnek el, miközben villával forgatnak egyszerűen stabilba rakott!

2019. jún. 11. 13:42
 9/10 anonim ***** válasza:
94%

Nővéremnek volt egy nagy szerelme középsuliban. Egyoldalú plátói szerelem volt, sosem volt köztük semmi, pedig évekig odavolt érte. 4 évvel később volt egy egyéjszakás kalandom a sráccal. Addigra már 3 éve egy kigyúrt brutálszexi katona lett. 6 évvel volt idősebb nálam, én 17 voltam, ő 23. :D

22/N

Ui. Nővéremet megette az irigység.

2019. jún. 11. 16:16
 10/10 anonim ***** válasza:
Apám befektető, és gyakran jár megbeszélésekre, gálaestekre, vacsorákra. Egyszer elvitt magával egy jótékonysági estre Berlinbe, és ott volt egy 38 éves pasi, aki apám üzlettársa volt. Szemezgettünk, meghívott egy italra, másnap együtt vacsoráztunk, aztán felmentünk a szobájába. Ez kb 6 hónapig folytatódott, vagy ő jött Magyarországra, vagy én mentem hozzá, minden kamu indokkal. Én akkor 19 voltam
2019. jún. 11. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!