Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az izmos fiúknak milyen lányok tetszenek?
Én tetszettem egy izmos fiúnak, pedig egyátalán nem vagyok vékony, sőt..
Erre nincs válasz, mindenkinek más tetszik.
Jó dolog, és igazából becsülendő, hogyha egy csajszi kondizni jár, de azért ne vigye túlzásba. Én magam mellé nehezen tudnék elképzelni egy full kisportolt csajt, pedig én sem nézek ki rosszul.
Viszont azt is nagyon szeretem ha van a lányon egy kis felesleg, hogy van mit fogni. A vékony lányokkal sincs semmi bajom, hogyha szép nőiesek.
Magyarul nincsenek nagy elvárásaim egy lány testét illetőleg, csak tényleg az alapok, hogy az idomok észrevehetőek legyenek!
-Egy sportos alkatú, izmos fiú
Nekem a cuki lányok tetszenek. Kedves tekintet, arányos test (csípő/derék~=0,7 mellek arányos méretűek a test többi részével).
Ha az arányok rendbe vannak, akkor mindegy a méret, csak egészséges testsúly legyen.
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!