Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az izmos fiúknak milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az izmos fiúknak milyen lányok tetszenek?

Figyelt kérdés
2019. jún. 10. 18:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
40%
A sportos lányok, akiket a kondiban is látnak
2019. jún. 10. 18:20
 2/11 anonim ***** válasza:
Feszes fenekű ,testű lányok tetszenek külsőre nezzel olyan lányokat akik fittnes modellek nem kell száraznak lenni legyen mit fogni bőven az a szép. (Egy izmos fiú)
2019. jún. 10. 18:27
 3/11 A kérdező kommentje:
És ha csak kalandról van szó?
2019. jún. 10. 18:32
 4/11 anonim ***** válasza:
Akkor mindegy. Luk luk, csak a keret más
2019. jún. 10. 18:40
 5/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt nem lehet általánosítani. Kinek a vékony, kinek a teltebb. Van a konditeremben pl. egy srác, olyan teste van, hogy majd elfolyok, ha meglátom. Egy alacsony molett csaj a barátnője. Jár ő is kondizni, de nem viszi túlzásba, jegyzem egyáltalán nem látszik rajta, viszont helyes arca van, és nagy melle. Annak a srácnak úgy látszik ez jön be.
2019. jún. 10. 19:05
 6/11 A kérdező kommentje:
Én vékony vagyok, fittness modell szerintem soha nem leszek...
2019. jún. 10. 19:09
 7/11 anonim ***** válasza:

Én tetszettem egy izmos fiúnak, pedig egyátalán nem vagyok vékony, sőt..

Erre nincs válasz, mindenkinek más tetszik.

2019. jún. 10. 19:16
 8/11 anonim ***** válasza:
Ez egy életmód, én heti 5-ször járok úszni, nem látszik. Jó, tudom, a bálnák is remekül úsznak. De azok az izmos csajok napi több órát edzenek, meg sokan szednek is valamit, szerintem nem nőies egyáltalán. Nem biztos, hogy az izmos srácoknak ez jön be. Sok fiú szereti a nőies nőket.
2019. jún. 10. 19:16
 9/11 anonim ***** válasza:

Jó dolog, és igazából becsülendő, hogyha egy csajszi kondizni jár, de azért ne vigye túlzásba. Én magam mellé nehezen tudnék elképzelni egy full kisportolt csajt, pedig én sem nézek ki rosszul.

Viszont azt is nagyon szeretem ha van a lányon egy kis felesleg, hogy van mit fogni. A vékony lányokkal sincs semmi bajom, hogyha szép nőiesek.

Magyarul nincsenek nagy elvárásaim egy lány testét illetőleg, csak tényleg az alapok, hogy az idomok észrevehetőek legyenek!

-Egy sportos alkatú, izmos fiú

2019. jún. 10. 20:30
 10/11 anonim ***** válasza:

Nekem a cuki lányok tetszenek. Kedves tekintet, arányos test (csípő/derék~=0,7 mellek arányos méretűek a test többi részével).

Ha az arányok rendbe vannak, akkor mindegy a méret, csak egészséges testsúly legyen.

30F

2019. jún. 10. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!