Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom élvezni a szexet? (18+) (Figyelem! A tartalom erősen 18 éven felüli, gyenge idegzetűeknek nem ajánlom. )
27 éves vagyok, de fizikailag még egyszer sem élveztem a szexet. Akármennyire kívánom, a testem mintha tiltakozna ellene, pedig annyira szeretném élvezni. Azt le kell szögeznem, h a közel 30 éves átlag nőkhöz képest rettentő szűk vagyok odalent, mintha szűz lennék még mindig, vagy pedig nem szakadt volna át rendesen a szűzhártyám, csak félig. Mert a hüvelybemenetet húsdarab szűkíti, amit érzek ha lenyúlok, és úgy gondolom ez akadályozhatja meg h fizikailag élvezzem a szexet, ettől érzem fájdalmasnak és "dörzsölődésnek" az aktust. Nagyon kellemetlen és annál jobban elszomorít, h ez kb. 20 éves korom óta fennálló probléma, mert hiába adom át magam, kapcsolok ki mentálisan, lazulok el agyilag, egyszerűen ez a dörzsölő érzés gátat szab mindennek és alig várom h vége legyen. Arról nem is beszélve h ha fel is izgatnak, hamar kiszáradok és még az orális szexet sem tudom igazán élvezni, csak fekszem és relaxálok, nem reagál a puncim olyan érzékenyen, még a saját érintésemre sem, mint ahogy szerintem kellene. Simogathatom magam akármeddig, de olyan mintha csak a könyökömet simogatnám pl, mert csak azt érzem, hogy bőr. Ahhoz, h (csikló) orgazmusom legyen, ahhoz egészen intenzíven, különös technikával kell saját magamat is kényeztetni, mintha a csiklóm valahol nagyon de nagyon mélyen, belül lenne. Szerintetek ezt eltudom mondani a nőgyógyásznak vagy inkább szexterapeutának, szexológusnak mondjam el? Mi lenne ha csináltatnék egy bemetszést h tágabb legyek, vagy pedig ezt a bőrdarabot eltávolíttatnám??? Hogy se az ujj, se maga a pénisz ne dörzsöljön?
Mellesleg: Amikor pedig a G-pontomat izgatják az elképesztően fájdalmas és irritáló, szavakkal le sem tudom írni. Mintha pisilésre akarnának késztetni, de a pisi meg nem akar kijönni. Már maga az érzés, h ezt a kis érdes valamit hergelik (inkább mint izgatják) az olyan, mintha a húgyhólyagodat csesztetnék, de spriccelni még nem voltam képes, emiatt nem is akarok. Mert nem izgató, hanem fájdalmas.
Mit nézessek meg Fanni?
És mit mondjak neki?
Hogy szerintem frigid vagyok?
Te mint gondolsz? :(
Na és mégis milyen orvos???
Ki tudna rajtam segíteni és hogyan?
Mit kell velem csinálni hogy élvezzem a szexet? Kérlek mondjatok valamit.
Első körben nőgyógyásszal beszélj.
Ő meg tudja mondani, hogy mennyire szakadt át a szűzhártyád, ha kell be tudja metszeni, illetve hogy az általad említett hús/bőrdarab, valóban mennyire akadályoz, illetve kimetszhető-e, ha szükséges.
Ami jó, hogy ha nehezen is, de el tudod érni az orgazmust! A partenerdnek elmondtad, hogy hogyan nyúljon hozzád, hogy élvezetes legyen neked?
"szerintem frigid vagyok'
Mivel azt írtad, hogy nehezen, de el tudod érni az orgazmust, nem vagy frigid!
"Mit kell velem csinálni hogy élvezzem a szexet?"
Amíg nem beszélsz orvossal, aki a puncid látva valós diagnózist tud felállítani, addig sajnos nem hiszem hogy élvezni fogod a szexet. De azt kiptóbálhatod, hogy veszel valami direkt csiklóizgatót, és azzal okozol örömöt magadnak.
Mivel ezekkel elég könnyű elérni az orgazmust, remélhetőleg ki se száradsz, talán jobban ellazul a hüvelyed és kipróbálhatod a párod, vagy valamit ami nem túl vastag, hogy orgazmus után folytatva csiklód izgatását esetleg mégis kellemes lehet a hüvelyi izgatás is
Értem. Mindenképpen első körben nőgyógyásszal fogok beszélni egy vizsgálat keretében, de azért egy férfi orvos elé egy kicsit ciki azzal odaállni, hogy "Doktor Úr, van egy problémám, kérem tágítsa ki a puncimat!" 😄 Na ez egy picit pironkodó. De vagyok elég nyílt és szabadszájú, h kertelés nélkül nekiszögezzem a kérdést. Igen, valójában ilyen témával még soha nem állítottam be nőgyógyászhoz, meg én is csak legyintettem rá, h jó, akkor ez van, a maszturbálással elvegetálok, de jelenleg is van egy partnerom, akivel erről még nem beszéltünk, mert nem rég óta ismerjük egymást, én meg azt hittem mindig is h fájdalmas közösülés egy nőgyógyászati betegség v fertőzés apropója lehet. De nem. Inkább lehet pszichés eredetű. Különben a saját magam által elért orgazmushoz is kell némi idő és nagyon fontos a vizualitás, mert anélkül tényleg csak időpazarlás. A jelenlegi partnerom nagyon szeretne felfedezni de a sorrenddel még akadnak bajok. Nyilván még nem ismeri a testem, én pedig semmiképpen nem szeretném megbántani, mert ő az egyedüli az eddigiek közül, akinek sikerült nálam elérnie hüvelyi orgazmust, de nem a behatolással. A csiklót viszont nem éppen a legjobb technikával próbálja meg izgatni. Viszont tudom h megértő, így nem marad el erről egy komolyabb beszélgetés.
Irányítani is tudom szavakkal, de az irányítással valahogy mindig úgy vagyok, h nem akarom h parancsolgatásnak tűnjön vagy úgy, mint akinek semmi nem jó. Mert hajlamos vagyok arra, h kegyetlenül megmondjam az őszintét, körülírás nélkül, ezzel pedig bántottam már meg ex-partneremet. De sokszor nem tudom másképp mondani, hazudni sem akarok meg hebegni habogni, a rávezetés a problémára meg a legnehezebb úgy, h ne sértődjön meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!