Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem tudom élvezni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudom élvezni a szexet? (18+) (Figyelem! A tartalom erősen 18 éven felüli, gyenge idegzetűeknek nem ajánlom. )

Figyelt kérdés

27 éves vagyok, de fizikailag még egyszer sem élveztem a szexet. Akármennyire kívánom, a testem mintha tiltakozna ellene, pedig annyira szeretném élvezni. Azt le kell szögeznem, h a közel 30 éves átlag nőkhöz képest rettentő szűk vagyok odalent, mintha szűz lennék még mindig, vagy pedig nem szakadt volna át rendesen a szűzhártyám, csak félig. Mert a hüvelybemenetet húsdarab szűkíti, amit érzek ha lenyúlok, és úgy gondolom ez akadályozhatja meg h fizikailag élvezzem a szexet, ettől érzem fájdalmasnak és "dörzsölődésnek" az aktust. Nagyon kellemetlen és annál jobban elszomorít, h ez kb. 20 éves korom óta fennálló probléma, mert hiába adom át magam, kapcsolok ki mentálisan, lazulok el agyilag, egyszerűen ez a dörzsölő érzés gátat szab mindennek és alig várom h vége legyen. Arról nem is beszélve h ha fel is izgatnak, hamar kiszáradok és még az orális szexet sem tudom igazán élvezni, csak fekszem és relaxálok, nem reagál a puncim olyan érzékenyen, még a saját érintésemre sem, mint ahogy szerintem kellene. Simogathatom magam akármeddig, de olyan mintha csak a könyökömet simogatnám pl, mert csak azt érzem, hogy bőr. Ahhoz, h (csikló) orgazmusom legyen, ahhoz egészen intenzíven, különös technikával kell saját magamat is kényeztetni, mintha a csiklóm valahol nagyon de nagyon mélyen, belül lenne. Szerintetek ezt eltudom mondani a nőgyógyásznak vagy inkább szexterapeutának, szexológusnak mondjam el? Mi lenne ha csináltatnék egy bemetszést h tágabb legyek, vagy pedig ezt a bőrdarabot eltávolíttatnám??? Hogy se az ujj, se maga a pénisz ne dörzsöljön?

Mellesleg: Amikor pedig a G-pontomat izgatják az elképesztően fájdalmas és irritáló, szavakkal le sem tudom írni. Mintha pisilésre akarnának késztetni, de a pisi meg nem akar kijönni. Már maga az érzés, h ezt a kis érdes valamit hergelik (inkább mint izgatják) az olyan, mintha a húgyhólyagodat csesztetnék, de spriccelni még nem voltam képes, emiatt nem is akarok. Mert nem izgató, hanem fájdalmas.

#maszturbálás ##frigiditás ##csikló
2019. jún. 10. 00:38
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindenképpen nézesd meg nőgyógyásszal először, mert ő mindenképpen tudni fog rá valamit mondani
2019. jún. 10. 00:40
 2/25 A kérdező kommentje:

Mit nézessek meg Fanni?

És mit mondjak neki?

Hogy szerintem frigid vagyok?

Te mint gondolsz? :(

2019. jún. 10. 00:43
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Orvos kell neked
2019. jún. 10. 00:44
 4/25 A kérdező kommentje:

Na és mégis milyen orvos???

Ki tudna rajtam segíteni és hogyan?

Mit kell velem csinálni hogy élvezzem a szexet? Kérlek mondjatok valamit.

2019. jún. 10. 00:46
 5/25 érdeklődő35 ***** válasza:
100%

Első körben nőgyógyásszal beszélj.

Ő meg tudja mondani, hogy mennyire szakadt át a szűzhártyád, ha kell be tudja metszeni, illetve hogy az általad említett hús/bőrdarab, valóban mennyire akadályoz, illetve kimetszhető-e, ha szükséges.

Ami jó, hogy ha nehezen is, de el tudod érni az orgazmust! A partenerdnek elmondtad, hogy hogyan nyúljon hozzád, hogy élvezetes legyen neked?

2019. jún. 10. 00:49
 6/25 érdeklődő35 ***** válasza:
100%

"szerintem frigid vagyok'

Mivel azt írtad, hogy nehezen, de el tudod érni az orgazmust, nem vagy frigid!

2019. jún. 10. 00:53
 7/25 érdeklődő35 ***** válasza:
100%

"Mit kell velem csinálni hogy élvezzem a szexet?"

Amíg nem beszélsz orvossal, aki a puncid látva valós diagnózist tud felállítani, addig sajnos nem hiszem hogy élvezni fogod a szexet. De azt kiptóbálhatod, hogy veszel valami direkt csiklóizgatót, és azzal okozol örömöt magadnak.

Mivel ezekkel elég könnyű elérni az orgazmust, remélhetőleg ki se száradsz, talán jobban ellazul a hüvelyed és kipróbálhatod a párod, vagy valamit ami nem túl vastag, hogy orgazmus után folytatva csiklód izgatását esetleg mégis kellemes lehet a hüvelyi izgatás is

2019. jún. 10. 01:00
 8/25 A kérdező kommentje:

Értem. Mindenképpen első körben nőgyógyásszal fogok beszélni egy vizsgálat keretében, de azért egy férfi orvos elé egy kicsit ciki azzal odaállni, hogy "Doktor Úr, van egy problémám, kérem tágítsa ki a puncimat!" 😄 Na ez egy picit pironkodó. De vagyok elég nyílt és szabadszájú, h kertelés nélkül nekiszögezzem a kérdést. Igen, valójában ilyen témával még soha nem állítottam be nőgyógyászhoz, meg én is csak legyintettem rá, h jó, akkor ez van, a maszturbálással elvegetálok, de jelenleg is van egy partnerom, akivel erről még nem beszéltünk, mert nem rég óta ismerjük egymást, én meg azt hittem mindig is h fájdalmas közösülés egy nőgyógyászati betegség v fertőzés apropója lehet. De nem. Inkább lehet pszichés eredetű. Különben a saját magam által elért orgazmushoz is kell némi idő és nagyon fontos a vizualitás, mert anélkül tényleg csak időpazarlás. A jelenlegi partnerom nagyon szeretne felfedezni de a sorrenddel még akadnak bajok. Nyilván még nem ismeri a testem, én pedig semmiképpen nem szeretném megbántani, mert ő az egyedüli az eddigiek közül, akinek sikerült nálam elérnie hüvelyi orgazmust, de nem a behatolással. A csiklót viszont nem éppen a legjobb technikával próbálja meg izgatni. Viszont tudom h megértő, így nem marad el erről egy komolyabb beszélgetés.

Irányítani is tudom szavakkal, de az irányítással valahogy mindig úgy vagyok, h nem akarom h parancsolgatásnak tűnjön vagy úgy, mint akinek semmi nem jó. Mert hajlamos vagyok arra, h kegyetlenül megmondjam az őszintét, körülírás nélkül, ezzel pedig bántottam már meg ex-partneremet. De sokszor nem tudom másképp mondani, hazudni sem akarok meg hebegni habogni, a rávezetés a problémára meg a legnehezebb úgy, h ne sértődjön meg.

2019. jún. 10. 01:14
 9/25 érdeklődő35 ***** válasza:
100%
Vamnak NÓ nőgyógyászok... 🙂
2019. jún. 10. 01:19
 10/25 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm érdeklődő35 ez mind rengeteg hasznos információ, kedves vagy, hogy ezekkel is segítesz, különben már régóta tervemben van valamilyen segédeszköz, szexuális játékszer beszerzése, csak eddig mindig sokkalltam az ár-érték arányt, ha bementem egy ilyen boltba. Mert ami jobb az mindig drágább, én meg mindig sajnálom a pénzt rá. Na meg a vásárlásnál az is akadályozott mindig h valahova olyan helyre tegyem, ahol mondjuk más nem találja meg (pl. apám, aki szeret mindenhol rendezkedni, kutakodni, akivel csak papíron élek egy háztartásban, de úgy van vele h övé a lakás címen, neki minden megengedett.) Talán ezek az eszközök tényleg segíthetnek az izgatásban mert pl vibrátor gyanánt (a rezgés miatt) az elektromos fogkefét használom, aminek ha a sörtéjét leszámítjuk, elég kellemes a használata. Volt is már h kisebesítette a csikló bőrét a sörte. Szóval én is kísérletezgetek.
2019. jún. 10. 01:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!