Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit gondoltok arról ha valaki szex közben bele harap a nyakatokba, vagy óvatosan megharapja a fületeket de ezt csak is érzéssel? 38F
Figyelt kérdés
2019. jún. 9. 05:51
1/14 anonim válasza:
Nem szeretnék hörcsögökkel szexelni
2/14 anonim válasza:
Ez a lánytól függ, hogy élvezi-e vagy nem.
De szerintem attol csak mégjobban felizgul a lány ha szex közben harapdálod itt-ott...
3/14 anonim válasza:
A legtöbb nőt izgatja, ha finoman harapdálják az erogén zónáinál. Nője válogatja, mi számít finomnak, én már volt, hogy elcsodálkoztam, milyen erős harapást igényelt, azt hittem, már sok lesz...
5/14 anonim válasza:
Én inkább harapni szeretek :D 18L
6/14 anonim válasza:
Én élvezem nagyon.Fordítva is szoktam.
9/14 anonim válasza:
Hideg kiráz ha a fülemhez érnek.
10/14 anonim válasza:
Én szeretem ha gyengéden megharapnak. A nyakam, a mellem, a combom belsejét. Van mikor én is megharapom a pasim fülét, vállát, de csak így játékosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!